Uludağda nerede kamp yapılır?

İçindekiler:

  1. Uludağda nerede kamp yapılır?
  2. Uludağ kamp Alanı yasak mı?
  3. Milli Park ne zaman açılacak?
  4. Bursa Kent Ormanı mangal yasak mı?

Uludağda nerede kamp yapılır?

Bunlar Sarıalan, Kirazlı, Kadı ve Sobra yaylalarıdır. Uludağ'da bulunan kamp alanları 4 tanedir.Uludağ Milli Parkında bulunan 2'si sadece günü birlik kullanıma izin verilmektedir. Diğer 2'sin de ise konaklama imkanınız bulunmaktadır.

Uludağ kamp Alanı yasak mı?

ULUDAĞ'DA ORMANA GİRMEK YASAK Uludağ Milli Park sahası içindeki mangal yakmaya izin verilen piknik alanlarında da 19.00 ile sabah 07.00 arası mangal yakılması yasaklandı. Ayrıca, Çobankaya-Bakacak arasında yol boyunca araç park etmek, kamp yapmak ve ormana girmek 1 ay boyunca tamamen yasaklandı.

Milli Park ne zaman açılacak?

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park yetkilileri sosyal medya hesabı üzerinden Milli Park'ın 9 Ağustos günü yeniden açılacağını duyurmuştu ancak orman yangınları nedeniyle bir süre daha kapalı kalanMilli Park, 16.08.2021 Pazartesi günü itibariyle açıldı.

Bursa Kent Ormanı mangal yasak mı?

Yerleşik mahalle halkı hariç olmak üzere halkımızın gezi amaçlı ormana giriş ve çıkışları, orman içi yollarda, yol kenarlarında, ATV, UTV, motosiklet gibi vasıtalarla sportif amaçlı her türlü faaliyetleri ile çadırlı çadırsız kamp yapmaları, mangal ve semaver yakmaları yasaklanmıştır.