Elton neyin markası?

İçindekiler:

  1. Elton neyin markası?
  2. Elton tv kim Uretiyor?
  3. Elton servisi kim?
  4. Elton 49 inç kaç ekran?
  5. Elton kimin garantisinde?
  6. Sunny Servis kimin?
  7. Hi Level kimi?

Elton neyin markası?

Elton, 1979 yılında Hayrettin Atmaca tarafından kurulan 1994 yılında elektrikli ev aletleri üretimine başlayan Atmaca Elektronik A.Ş'ye ait bir markadır. Atmaca Elektronik A.Ş, Elton markasıyla, televizyon ve uydu alıcısı üreten Türkiye'nin üçüncü büyük yerli elektronik üreticisidir.

Elton tv kim Uretiyor?

Sunny markasına ait bir yan marka olarak üretilen bir ürün grubudur elton markası.

Elton servisi kim?

Elton Televizyon Arızalarınıza Çözüm Sunmaktayız , 0542 498 98 59 Çağrı Merkezi Telefon Numaramızı Arayarak Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.

Elton 49 inç kaç ekran?

ELTON EL49DLK1705 49" 124 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV.

Elton kimin garantisinde?

Sunny dediğimiz de sanırım bir çok kişi daha çok tanıyacaktır. Elton tv ve led tv garantileri sunny markası garantisi altında yer alır.

Sunny Servis kimin?

Sunny Teknik Servisi SUNNY, 1979 yılında Hayrettin Atmaca tarafından kurulan Atmaca Elektronik şirketinin markasıdır. Küçük ev aletleri, TV, uydu alıcısı, derin dondurucu, telefon, tablet ve çeşitli elektronik cihazlar, Sunny ürün grubudur. SUNNY servisi, tüm ürünlerin tamiri ve bakımından sorumludur.

Hi Level kimi?

Hi-Level, 2004 yılında kurulan Trium Elektronik Bilgi İşlem San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından ithal edilen bilgisayar bellekleri ve tablet bilgisayar markasıdır. Trium Elektronik Micron (Crucial) Türkiye dağıtıcısıdır.