iPhone Bluetooth nasıl çalışır?

İçindekiler:

  1. iPhone Bluetooth nasıl çalışır?
  2. iPhone Bluetooth var mı?
  3. Kablosuz kulaklıklar nasıl çalışır?
  4. Air kulaklık nasıl kullanılır?
  5. Bluetooth kulaklık nasıl kullanır?

iPhone Bluetooth nasıl çalışır?

Üçüncü taraf bir Bluetooth aksesuarını iPhone, iPad veya iPod touch'ınızla eşleme
  1. Aygıtınızda Ayarlar > Bluetooth'a gidin ve Bluetooth'u açın. ...
  2. Aksesuarınızı bulunma moduna getirin ve aygıtınızda görünmesini bekleyin. ...
  3. Aksesuarınız ekranda göründüğünde adına dokunarak aksesuarı eşleyin.
BE

iPhone Bluetooth var mı?

Çok yakında yeni iPhone modellerini ülkemizde de satışa sunacak olan Apple, önemli bir Bluetooth güncellemesi yayımladı. İşte detaylar... Bilindiği üzere iPhone 6S ve 6S Plus modelleri, Bluetooth 4.0 teknolojisi ile birlikte gelmekte. Aslında Apple, bu teknolojiyi bir önceki iPhone serisinde de kullanmıştı.

Kablosuz kulaklıklar nasıl çalışır?

Konsolu ve kulaklığı çalıştırın. Cihazlar açılınca, konsolunuzun üzerindeki bağlantı düğmesini basıp bırakın. 20 saniye içerisinde kablosuz kulaklığınızın üzerindeki bağlantı düğmesini iki saniye boyunca basılı tutun. Artık kulaklıkta ses duyabiliyor olacaksınız.

Air kulaklık nasıl kullanılır?

AirPods kasasını açıp, arkada yer alan beyaz düğmeye dokunarak kasayı Android cihazının yakın bir yerinde tutmanız gerekir. AirPod'larınız ekranda bulunan bağlı olan cihazlar listesinde görünür. Ekranda AirPods ismine dokunduğunuz zaman da kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bluetooth kulaklık nasıl kullanır?

Bluetooth kulaklıklar ayrı bir cihaz olduğu için öncelikle kulaklığın açma kapama tuşuna birkaç saniye basılı tutuyoruz. Bu sayede kulaklığın bluetooth özelliğini de açmış oluyoruz. Daha sonra telefonunuzun bluetooth bağlantısını etkin hale getiriyoruz.