Isparta lavanta Festivali nerede?

İçindekiler:

  1. Isparta lavanta Festivali nerede?
  2. Silivri lavanta Festivali Ne zaman?
  3. Lavanta Festivali nerede yapılıyor?
  4. Lavanta Festivali 2021 nerede?
  5. Didim Lavanta Festivali Ne zaman?
  6. Didim lavanta bahçesi nerede?
  7. Didim Lavanta Festivali 2021 nerede?
  8. Silivri Lavanta Festivali nerede?
  9. Lavanta bahçeleri ne zaman hasat edilir?

Isparta lavanta Festivali nerede?

Zeynep Yeğiner tarafından eklendi. Temmuz ayında Kuyucak Köyü'nde mavi gökyüzüne mor lavanta tarlaları karışıyor ve tablo gibi bir sahne gözler önüne seriliyor. Bu muhteşemliği görmek isterseniz, Temmuz'da rotanızı Isparta'nın Kuyucak Köyü'ndeki Lavanta Festivali'ne çevirebilirsiniz.

Silivri lavanta Festivali Ne zaman?

28 Haziran 2019, Cuma SİLİVRİ'DE LAVANTA HASAT ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK Silivri Belediyesi, Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde düzenleyeceği 4. Lavanta Hasat Şenliği için hazırlıklarını tamamlandı.

Lavanta Festivali nerede yapılıyor?

Didim'de 2015 yılında belediyeye ait Akköy Kocabahçe'de 55 dönüm arazi üzerine Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs bitkileri fidanlığı kuruldu. Burada yetişen lavantalar yıllar sonra istenilen seviyeye gelmesiyle bu yıl ilk kez lavanta festivali düzenlendi. Festivale yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi.

Lavanta Festivali 2021 nerede?

Seferihisar Belediyesi'nin bu yıl altıncı kez düzenleyeceği lavanta hasadı, 11 Temmuz'da Turgut Köyü'nde gerçekleşecek.

Didim Lavanta Festivali Ne zaman?

7 Temmuz 2021 – Festival Açılış 18:00'dan itibaren belediye önünden araç kaldırılacaktır.

Didim lavanta bahçesi nerede?

Didim'de 2015 yılında belediyeye ait Akköy Kocabahçe'de 55 dönüm arazi üzerine Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs bitkileri fidanlığı kuruldu. Burada yetişen lavantalar yıllar sonra istenilen seviyeye gelmesiyle bu yıl ilk kez lavanta festivali düzenlendi.

Didim Lavanta Festivali 2021 nerede?

Lavanta Festivali, bu yıl ilk kez düzenlenecek. Didim Belediyesi tarafından 2015 yılında Akköy Kocabahçe'de kurulan Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs bitkileri fidanlığında düzenlenecek festival, 07 Temmuz 2021 Çarşamba günü gala gecesi ile başlayacak.

Silivri Lavanta Festivali nerede?

Lavanta Hasat Şenliği hazırlıklarını tamamladı. Bugün (6 Temmuz 2019) Gümüşyaka Mahallesi'nde bulunan Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde (TÜRAM) gerçekleşecek etkinlikte Silivrililer lavanta tarlalarına girerek hasat yapacak.

Lavanta bahçeleri ne zaman hasat edilir?

Lavanta, tür ve çeşitlere, iklim ve toprak koşullarına ve rakıma göre hasat dönemi farklılık gösterebilmektedir. Tam çiçeklenme dönemi Temmuz ayı içerisinde olduğu için genellikle hasadı da Temmuz ayında olur.