Vedat Özçelik kimdir?

İçindekiler:

  1. Vedat Özçelik kimdir?
  2. Tatko lastik nedir?
  3. BKT lastik nerenin malı?
  4. Tatko ne demek?
  5. Good Year traktör lastiği üretiyor mu?
  6. Alp Yaman kaç yaşında?

Vedat Özçelik kimdir?

Movapark'ın ortaklarından Vedat Özçelik doğma büyüme Mardinli. İstanbul'a üniversiteyi bitirdikten sonra taşınmış. Denizi ilk kez 15 yaşındayken Mersin'de görmüş. Suyla ilişkisi Kızıltepe'deki Golarıko deresi sayesinde fena olmasa da, yüzmeyi 30 yaşındayken kızını götürdüğü yüzme okulunda öğrenmiş.

Tatko lastik nedir?

Tatko lastik firması 1927 yılında kurulmuş oldukça eski bir firmadır. Kaliteli ürün tasarımları ve geniş ürün yelpazesi ile geniş bir kitleye hitap eder. Ürünlerinin sahip olduğu kalite sayesinde Tatko lastiklerinin tüketici kitlesi fazladır.

BKT lastik nerenin malı?

Off-Highway lastik pazarının lider markalarından Balkrishna Industries Limited (BKT) merkezi Mumbai – Hindistan'da 1987 yılında kurulmuştur.

Tatko ne demek?

Tatko, 1927 yılında Yalman Ailesi tarafından kurulmuş, Cumhuriyet ile neredeyse yaşıt, Türkiye iş dünyası ve ekonomi tarihi içinde önemli bir şirket… ... Tatko Lastik, Lastik Park markasıyla Türkiye'de lastikte çok markalı uçtan uca servis, satış, bayi zincirini kuran tek şirket konumunda.

Good Year traktör lastiği üretiyor mu?

Goodyear Lastikleri traktörlerde kullanılan zirai lastik ürün grubundan çıkma ve 31 Ekim itibariyle zirai lastik üretimini durdurma kararı aldı.

Alp Yaman kaç yaşında?

81 yaşında () Alp Yalman/Yaş