İŞKUR iş arayan profili nasıl oluşturulur?

İçindekiler:

  1. İŞKUR iş arayan profili nasıl oluşturulur?
  2. İskur nasıl başvuru yapılır?
  3. Işkur'a giriş nasıl yapılır?
  4. İskur'a nasıl başvurulur 2021?

İŞKUR iş arayan profili nasıl oluşturulur?

Online olarak İşkur profili oluşturmak için İşkur'un resmi internet sitesi olan iskur.gov.tr adresine giriş yapılması gerekmektedir. Siteye giriş yapılmasının ardından sayfanın sol tarafında bulunan internet şubesi alanına tıklanması gerekmektedir. Bu alan üzerinden İşkur E-Devlet şubesine tıklanması gerekmektedir.

İskur nasıl başvuru yapılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur.

Işkur'a giriş nasıl yapılır?

İşkur'a giriş yapmak için öncelikle (www.iskur.gov.tr) adresine tıklayarak siteye giriniz. Açılan sayfada sağ üst tarafta “İnternet Şubesi” butonuna tıklayın. Açılan sayfada İş arayan iseniz iş arayan kısmındaki girişe, işveren iseniz işveren kısmındaki girişe tıklayınız.

İskur'a nasıl başvurulur 2021?

İŞKUR PERSONEL ALIMI 2021 İŞKUR personel alımı sayfası için öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/ adresini ziyaret etmeniz gerekir. Buradan aşağıdaki personel alımı adımlarını takip ederek; iş ilanlarını görüntüleyebilir, ayrıca başvuru yapabilirsiniz.