Hepsiexpress iş başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Hepsiexpress iş başvurusu nasıl yapılır?
  2. Hepsiexpress nasıl alınır?
  3. Araçlı Kurye ne kadar kazanıyor?
  4. Hepsiexpress indirim nasıl kullanılır?

Hepsiexpress iş başvurusu nasıl yapılır?

Hepsiexpress taşıyıcı olmak konusunda firmanın ilana sunduğu ilanlarını takip etmeli ve de başvurmalısınız. Başvuru formu doldurmak için https://www.hepsijet.com/tasimaci-olun adresini ziyaret edin....Hepsiexpress Taşıyıcı Olmak
  1. İsim-Soy isim.
  2. Doğum Tarihi.
  3. T.C. Kimlik No.
  4. E-posta.
  5. Eğitim Durumu.
  6. Telefon.
  7. İl / İlçe.

Hepsiexpress nasıl alınır?

Hepsiburada mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ alt köşesinde bulunan Süpermarket ikonununa tıklayarak Hepsiexpress uygulamasına geçiş yapabilirsiniz. Hepsiexpress siparişinizi oluşturmak için siparişin teslim edilmesini istediğiniz bölgeyi seçmeniz gerekmektedir.

Araçlı Kurye ne kadar kazanıyor?

Günde ortalama 100 kargo teslim edilip dağıtıldığında 400 TL civarında bir gelir elde edilebiliyor. Aracın yakıt ve yemek giderleri çıktığında ortalama 350 TL günlük gelir elde edebilirsiniz. Ancak vergi ve bağ-kur giderleri, diğer masraflar çıktığında günlük ortalama 250 TL'dir.

Hepsiexpress indirim nasıl kullanılır?

İndirimden yararlanmak için sepetinize minimum sepet tutarı ile indirim kodunun toplamı değerinde ürün eklemeniz gerekmektedir. İndirimin uygulanması için sepet adımında HX20 kodu eklenmelidir. Kampanyadan 1 müşteri 1 kez yararlanabilir. Sipariş iptallerinde kampanya tekrardan tanımlanmamaktadır.