Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

İçindekiler:

  1. Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi kim?
  2. Edremit Devlet Hastanesi ek binada hangi bölümler var?
  3. Edremit Devlet Hastanesi Ortopedi Bölümü hangi binada?
  4. Tayfun Öklü kimdir?
  5. Edremit Körfez Hastanesi ne zaman açıldı?
  6. Körfez Hastanesi sahibi kimdir?
  7. Edremit Körfez Hastanesi sahibi kimdir?
  8. Burhaniye Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?

Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Necati Kelemençe'nin Susurluk ilçesine atanması ile boşalan göreve aynı hastanede görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Mehmet Ali Koçpınar atandı.

Edremit Devlet Hastanesi ek binada hangi bölümler var?

Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi Ek Binası kadrosunda 1 adet aile hekimliği uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, ...

Edremit Devlet Hastanesi Ortopedi Bölümü hangi binada?

Ana binada Dâhiliye, Genel Cerrahi, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji ve Enfeksiyon Hastalıkları branşları, ek binada (Kazdağı Devlet Hastanesi) ise Kadın Hastalıktan ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Göz Hastalıklan, Kulak Burun Boğaz Hastalıklan ile Fizik Tedavi ...

Tayfun Öklü kimdir?

Tayfun Öklü Ortopedi ve Travmatoloji, uzmanıdır.

Edremit Körfez Hastanesi ne zaman açıldı?

2010 yılından bu yana hizmet vermekte olan Özel Edremit Körfez Hastanesi, Körfez Bölgesi'nin en kapsamlı sağlık kuruluşudur.

Körfez Hastanesi sahibi kimdir?

Dr.H. Semih AYDIN.

Edremit Körfez Hastanesi sahibi kimdir?

Dr.H. Semih AYDIN.

Burhaniye Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?

1975 yılında hayırsever bir vatandaşın katkıları ile 1 kat ilave edilerek A Blok Binamız bugünkü şeklini almıştır. B Blok binamız 1995 yılında, C Blok binamız 1998 yılında ve D Blok binamız 2007 yılında hizmete açılmıştır. 2013 yılında Yoğun Bakım Ünitemiz Cerrahi Yoğun Bakım ve Dâhili Yoğun Bakım olarak yenilenmiştir.