Somon DNA işe yarıyor mu?

İçindekiler:

  1. Somon DNA işe yarıyor mu?
  2. Somon DNA serumu kaç yaşa uygulanır?
  3. Gençlik aşısı Somon DNA nedir?
  4. Somon DNA nedir nasıl yapılır?
  5. Somon DNA cilt bakımı nasıl yapılır?
  6. Salmon DNA serum ne işe yarar?

Somon DNA işe yarıyor mu?

Somon DNA'sı doku yapımını, onarımını ve yapılanmasını destekler. Kolllajen ve elastin sentezini arttırır. Böylelikle ciltteki sarkma, elastikiyet kaybı, matlaşma, kuruluk, ton farkları gibi problemlerde iyileşme sağlanır. Sivilce izleri, yara izleri gibi doku hasarı olan bölgelerde doku tamiri uyarılmış olur.

Somon DNA serumu kaç yaşa uygulanır?

Ameliyatsız gençliği koruma ve güzelleşmeyi sağlama yöntemleri içerisinde ana sıralarda yer alan somon DNA'sı tedavisi için 20'li yaşlarda koruma amaçlı ve cilt yapısında ihtiyaç varsa bu tedavi uygulanabilir. Ancak ideal yaş 30-40 arasında seyretmektedir.

Gençlik aşısı Somon DNA nedir?

Gençlik aşısı olarak da bilinen Somon DNA aşısı, hyaluronik asit ve Somon DNA'dan oluşan bir aşı uygulamasıdır. Bu aşı cildin hızla nemini ve elastikiyetini artırarak cilde parlaklık verir. Ayrıca ciltte yüksek oranda nem etkisi meydana getirir.

Somon DNA nedir nasıl yapılır?

Somon DNA uygulaması ise bu bileşim ile hazırlanan aşının cilde enjekte edilmesi işlemidir. Bu aşı içerdiği yoğun hyaluronik asit ve moleküller sayesinde cildin ihtiyacı olan nemi tekrar kazanmasına yardımcı olur. İşlemin ilk aşamasında hyaluronik asitle cilde kaybettiği nem molekülleri geri kazandırılır.

Somon DNA cilt bakımı nasıl yapılır?

Somon DNA tedavisinin uygulaması tıbbi olarak cilt altına küçük iğneler verilmesi şeklindedir. Uygulama sırasında ilk olarak cilt nemlendirilir. Cilde uygulanan hyaluronik asit sayesinde cildin kaybettiği nem oranı düzenlenerek, cilt asıl tedaviye hazır hale getirilir. Bu işlem genellikle 15 gün kadar devam eder.

Salmon DNA serum ne işe yarar?

Somon DNA uygulamasında kullanılan DNA serumu, somon balığının kan ve spermlerinden elde edilen ve gençlik iksiri olarak tabir edilen bir bileşimdir. Somon DNA serumu, cildin temelini oluşturan ve hücrelerin tazelenmesine yardım eden polinükleotid maddesinin yapımına yardım eder.