Tekstil boyası nerede satılır?

İçindekiler:

  1. Tekstil boyası nerede satılır?
  2. Tekstil boyası nasıl kullanılır?
  3. Sprey kumaş boyama nasıl yapılır?
  4. Evde kumaş boyama nasıl kullanılır?

Tekstil boyası nerede satılır?

Bu sebeple geniş bir kullanım alanına sahip olduğu söylenebilir. Peki kumaş boyası nereden satın alınmalı? Kumaş boyalarını öncelikle kırtasiye, market ya da yapı market konseptli mağazalardan kolayca bulabilirsiniz.

Tekstil boyası nasıl kullanılır?

Boyanmak istenilen kumaş çamaşır makinasına atılır ve 15 dakikalık kısa programda ıslatılır. Ancak sıkma işleminin yapılmaması gerekmektedir. İlk yıkama işlemi bittikten sonra hazırlanan karışım direkt olarak makinadaki kumaşın üzerine dökülmelidir. Boya sabitleyicisi ise makinanın yumuşatıcı gözüne dökülmelidir.

Sprey kumaş boyama nasıl yapılır?

Yaydığınız kumaş üzerine her tarafına eşit gelecek şekilde sprey kumaş boyasını püskürtün. Boyama işlemi yaklaşık 10-30 dk sürmektedir. Bu süre kumaşın büyüklüğüne, cinsine ve rengine değişebilmektedir. Daha uzun süreli etki sağlamak isterseniz renk sabitleyicilerden yararlanabilirsiniz.

Evde kumaş boyama nasıl kullanılır?

Bir kabın içinde bir paket toz kumaş boyası dökmelisiniz. İçine 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı sirkeyi de eklemelisiniz. Kabın kalan kısmına sıcak su döküp karıştırmalısınız. Boyanacak kumaşı 15 dakika kısa programda ıslatmalısınız.