Şekersiz puding nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Şekersiz puding nasıl yapılır?
  2. Pudinge şeker yerine ne kullanılır?
  3. Şekersiz puding kaç kalori?
  4. Pekmezli puding nasıl yapılır?
  5. 1 kepçe puding kaç kalori?
  6. Pekmezli su muhallebisi nasıl yapılır?

Şekersiz puding nasıl yapılır?

Tenceremizin içine nişasta, süt ve kakaoyu koyup orta ateşte karıştırarak pişiriyoruz. Kaynamaya başlayan pudingimizi biraz daha karıştırıp sonrasında ocağı kapatıyoruz. Ocağı kapattığımız gibi hemen içine balımızı ekleyip karıştırıyoruz. Kaselerimize boşaltıp soğumasını bekliyoruz.

Pudinge şeker yerine ne kullanılır?

Şekersiz, yulaflı puding; son derece hafif ve sağlıklı bir lezzettir. Canınız çikolata ya da tatlı istediğinde, hızlıca yapıp yiyebileceğiniz bir tatlı. Yedikten sonra pişman olmayacağınız ve çok az malzeme ile hazırlayabileceğiniz bu puding tarifinde, rafine şeker yerine hurma, çikolata yerine de kakao kullanacağız.

Şekersiz puding kaç kalori?

Diyet Puding Kaç Kaloridir? Diyet puding besininin yaklaşık 100 gramında 45 kcal kalori yer alır.

Pekmezli puding nasıl yapılır?

Pekmezli Muhallebi Nasıl Yapılır?
  1. Süt, un, nişasta, şeker ve vanilyayı bir tencereye alın. Süt ve pekmezi ekleyip pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın.
  2. Orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Kısık ateşe alıp 2-3 dakika kaynatın ve ocaktan alıp mikserle çırpın. ...
  3. Muhallebiyi kaselere paylaştırın.

1 kepçe puding kaç kalori?

1 Kase Puding Kaç Kalori? 1 kase puding kalorisi yaklaşık olarak 147 kalori (kcal) değerindedir. 1 kase puding içeriğinde bulunan besin değerleri 4 gr yağ, 3 gr protein ve 25 gr karbonhidrat olarak hesaplanmaktadır.

Pekmezli su muhallebisi nasıl yapılır?

Peluze (Pekmezli Muhallebi) Tarifi Yapılışı Süt, su ,şeker ve nişastayı tencereye koyup çırpma teli ile çırpıyoruz ve ocağa alıyoruz, kaynayıp kıvam alıncaya kadar pişiriyoruz. Kaselere boşaltıp ister sıcak ister soğuk servis yapıyoruz. AFİYET ŞİFA OLSUN.