Burcuna göre hangi Hogwarts Binasındasın?

İçindekiler:

  1. Burcuna göre hangi Hogwarts Binasındasın?
  2. Gryffindor da kimler var?
  3. Harry hangi Hogwarts binasında eğitim görmüştür?
  4. Wizarding Passport nedir?
  5. Katie Bell hangi binada?
  6. Başak burcu hangi Hogwarts?
  7. Slytherin ne demek?
  8. Wizarding World kim kurdu?

Burcuna göre hangi Hogwarts Binasındasın?

Seçmen Şapka: Burcuna Göre Hogwarts'ta Hangi Bölümde Olmalısın?
  • Hufflepuff: Boğa, Terazi, Yay.
  • Ravenclaw: Yengeç, Başak, Balık.
  • Slytherin: İkizler, Akrep, Oğlak.

Gryffindor da kimler var?

Gryffindor evinden bilinen dört Animagi vardır: James Potter (bir geyik), Sirius Black (bir köpek), Peter Pettigrew (bir fare) ve Minerva McGonagall (bir kedi).

Harry hangi Hogwarts binasında eğitim görmüştür?

Şapkanın kararını etkileyebilen tek kişi Harry Potter'dır, onun için Slytherin düşünülmesine rağmen onun isteğiyle Gryffindor'a yerleştirilmiştir.

Wizarding Passport nedir?

Büyücü Pasaportu kendi sihirli kimliğinizi oluşturarak yeni tecrübelerin kilidini açmanızı sağlıyor. Yeni Büyücü Pasaportu sayesinde Hogwarts binanızı, Patronusunuzu ve asanızın bilgilerini saklıyorsunuz. Ayrıca keşfedecek yeni sürprizler olduğunda haberiniz olmasını sağlıyor.

Katie Bell hangi binada?

Katie Bell- Harry'den bir yaş büyük Gryffindor öğrencisi.

Başak burcu hangi Hogwarts?

Toprak Grubu (Boğa, Başak, Oğlak) Sessiz görünse de herhangi bir haksızlık karşısında karşı atağa geçmekten gözünü sakınmayan Boğa, Başak ve Oğlak, güvenilirlikleri ve dost canlılığıyla Hufflepuff sıralarının başı dik öğrencileri.

Slytherin ne demek?

Slytherin, Harry Potter serisinde anlatılan Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu`ndaki dört ana binadan Salazan Slytherin`in kurduğudur. Bu bina, hırsa ve azme değer verir. Ambleminde yılanı kullanan bina, renk olarak da yeşil ve gümüşü benimsemiştir.

Wizarding World kim kurdu?

wizarding world, ingiliz yazar j. k. rowling'in ilki 1997 yılında piyasaya çıkan harry potter kitaplarıyla oluşturmaya başladığı, toplam 7 ana kitap (harry potter serisi), üç tane yardımcı kitap (fantastik canavarlar nelerdir nerede bulunurlar/çağlar boyu quidditch/ozan beedle'ın hikayeleri), kaynak kitaplardan ...