Aksaray Toki nereye yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Aksaray Toki nereye yapılıyor?
  2. Aksaray Toki Evleri ne zaman teslim edilecek?
  3. Aksaray Toki yazılımı ne zaman 2020?
  4. Ardıçlı toki ne zaman teslim?
  5. Konya Ardıçlı toki başvuru ne zaman?

Aksaray Toki nereye yapılıyor?

Aksaray'da da Güzelyurt, Eskil, Ağaçören ve Sultanhanı ilçelerinde inşa edilecek konutların yer teslimi yapıldı, inşaatlarda ilk betonlar döküldü. Bu kapsamda, Ağaçören'de yapımına başlanan 73 konut, yüzde 7 seviyesine geldi. Projede kapsamında ayrıca 12 dükkan da yapılıyor.

Aksaray Toki Evleri ne zaman teslim edilecek?

Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi kapsamında inşa ettirilen konutların teslim işlemleri 03 – tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Aksaray Toki yazılımı ne zaman 2020?

Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek 100 Bin Sosyal Konut için 16 Aralık 2019 -15 Ocak 2020 tarihleri arasında talepler toplanacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için, T.C.

Ardıçlı toki ne zaman teslim?

Sözleşmeye göre de 10 yılında sahiplerine teslim edilecek ve talihliler taksit ödemelerine konutlarına oturduktan sonra başlayacak.

Konya Ardıçlı toki başvuru ne zaman?

TOKİ KONYA ARDIÇLI KONUT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Kura yöntemiyle satışa çıkartılan konutlar için başvurular Pazartesi günü başladı ve Cuma gününe kadar devam edecek. Başvurular, Halkbank Zafer Sanayi Sitesi şubesine bizzat yapılacak.