iPhone güvenli olmayan ağa nasıl bağlanılır?

İçindekiler:

  1. iPhone güvenli olmayan ağa nasıl bağlanılır?
  2. iPhone veri bağlantısı nasıl açılır?
  3. Wi-Fi de gizlilik uyarısı ne demek?
  4. Ortak Wi-Fi güvenli mi?
  5. Wi-Fi de sınırlı ne demek?

iPhone güvenli olmayan ağa nasıl bağlanılır?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Wi-Fi ağına bağlanma
  1. Ana ekranınızdan Ayarlar > Wi-Fi'ye gidin.
  2. Wi-Fi'yi açın. Aygıtınız kullanılabilir Wi-Fi ağlarını otomatik olarak arar.
  3. Bağlanmak istediğiniz Wi-Fi ağının adına dokunun. Ağa katılmadan önce, parolasını girmeniz veya hüküm ve koşulları kabul etmeniz istenebilir.

iPhone veri bağlantısı nasıl açılır?

Hücresel veriyi açmak veya kapatmak için Ayarlar'a gidin, ardından Hücresel'e ya da Mobil Veri'ye dokunun. iPad kullanıyorsanız Ayarlar > Hücresel Veri yolunu izlemeniz gerekebilir.

Wi-Fi de gizlilik uyarısı ne demek?

Wi-Fi ayarlarında, operatör ağınızın adının altında "Gizlilik Uyarısı" ifadesini görüyorsanız ve aygıtınız operatörünüzün Wi-Fi ağının kimliğini taklit eden zararlı bir erişim noktasına katılırsa hücresel kimliğiniz açığa çıkabilir.

Ortak Wi-Fi güvenli mi?

Herkese açık Wi-Fi aracılığıyla gönderilen veriler, kolayca ele geçirilebilir durumda bulunuyor. Bu nedenle, mobil cihaz ve dizüstü bilgisayarı ile bu ağlara bağlanmayı tercih eden kullanıcıların çoğu, kişisel bilgilerini, dijital kimliklerini ve hatta maddi güvenliklerini tehlikeye atıyor.

Wi-Fi de sınırlı ne demek?

Eğer modem kurulu değilse modeme ne kadar da bağlı olursanız olun internet erişimi olmayacaktır ve bilgisayarınız bu şekilde de “Sınırlı Erişim” hatası verecektir. Çünkü modem kurulu olmadığı için modem ip alamayacak ve internet bağlantısında hata alacaksınız.