İstifa nasıl yazılır örnek?

İçindekiler:

  1. İstifa nasıl yazılır örnek?
  2. İstifa hangi birime verilir?
  3. İstifa mektubu nasıl olmalıdır?
  4. Istifaya ne yazılır?
  5. İstifa yazısı nasıl yazılır?
  6. İşten çıkma dilekçesi nasıl yazılır?
  7. İstifa tarihi ne olmalı?

İstifa nasıl yazılır örnek?

Pozisyonunda çalışmaktayım. Kişisel sebepler nedeniyle kendi isteğimle ….. /…./ …. tarihinden itibaren işimden ayrılmak istiyorum. İşten ayrılışım nedeniyle tarafıma ödenmesi gereken sosyal hak ve güvencelerimin ödenerek işten ayrılışımın gerçekleştirilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

İstifa hangi birime verilir?

İstifa dilekçesi veya mektubunu, eğer var ise; İnsan Kaynakları Müdürlüğüne hitaben, yok ise; Genel Müdürlük'e ya da yetkili departmana yazabilirsiniz.

İstifa mektubu nasıl olmalıdır?

Mektubun kısa, net ve anlaşılır olması oldukça önemli. Mektubun eğer varsa İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne, eğer yoksa Genel Müdürlüğe ya da yetkili departmana hitaben yazılması gerekiyor. İstifa dilekçesi metnine girişte, ad-soyad ile kurumunuz ve pozisyonunuzu belirtmelisiniz.

Istifaya ne yazılır?

görevinden ../.. /…. itibariyle ayrılmak istediğimi bildiriyorum. Şirketinizde çalıştığım süre boyunca ekibinizin bir parçası olmaktan zevk aldığımı ve bana sunduğunuz fırsatlar için minnettar olduğumu bilmenizi isterim. İstifamın kabulü ile ilgili gereğinin yapılmasını arz ederim.

İstifa yazısı nasıl yazılır?

Kişisel sebepler nedeniyle kendi isteğimle …../…./ …. tarihinden itibaren işimden ayrılmak istiyorum. İşten ayrılışım nedeniyle tarafıma ödenmesi gereken sosyal hak ve güvencelerimin ödenerek işten ayrılışımın gerçekleştirilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim. …. BAKANLIĞI'NA …………..

İşten çıkma dilekçesi nasıl yazılır?

Pozisyonunda çalışmaktayım. Kişisel sebepler nedeniyle kendi isteğimle …../…./ …. tarihinden itibaren işimden ayrılmak istiyorum. İşten ayrılışım nedeniyle tarafıma ödenmesi gereken sosyal hak ve güvencelerimin ödenerek işten ayrılışımın gerçekleştirilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

İstifa tarihi ne olmalı?

İlgili maddeye göre, işinizde altı aydan kısa bir süredir çalışıyorsanız, işten ayrılma dilekçenizi işten ayrılma tarihinizden iki hafta evvel; işinizde altı ay ile bir buçuk yıl arası bir süredir çalışıyorsanız işten ayrılma dilekçenizi işten ayrılma tarihinizden dört hafta evvel; işinizde bir buçuk yıl ile üç yıldır ...