Lokumun içinde ne var?

İçindekiler:

  1. Lokumun içinde ne var?
  2. Seyidoğlu helal mi?
  3. Şölen kime ait?
  4. Albeni caiz mi?
  5. Haribo Marşmelov helal mi?
  6. Haribo da domuz yağı var mı?
  7. Jelibon ne ile yapılıyor?

Lokumun içinde ne var?

  • Lokum tarifi için malzemeler. 1 litre süt. 1.

    Seyidoğlu helal mi?

    Gimdes Helal Sertifikalı Seyidoğlu Sade Tahin Helva 500 gr. İçerisinde domuz yağı ve alkol ihtiva eden katkı maddeleri yoktur.

    Şölen kime ait?

    Şölen, Şölen Çikolata Gıda Sanayi A.Ş. adıyla 1989 yılında Çoban Ailesi tarafından Gaziantep'te kuruldu. Çikolata, çikolatalı ürünler, bisküvi, kraker, kek, şeker ve lokum kategorilerindeki ürünleriyle pazarda yer almaktadır.

    Albeni caiz mi?

    Helallik Durumu: Helal olmayabilir. Açıklama: İçeriğindeki gliserol kaynağı belirtilmediği için elde edildiği kaynak açısından helal olmayabilir.

    Haribo Marşmelov helal mi?

    Evet, HARIBO Türkiye olarak ürettiğimiz tüm çeşitlerimiz “Helal Ürün” sertifikasına sahiptir ve Türkiye'de, İstanbul Hadımköy'deki fabrikamızda üretilmektedir.

    Haribo da domuz yağı var mı?

    Hayır, Türkiye'deki HARIBO fabrikasında üretilen hiçbir üründe domuz ve domuz kaynaklı bir hammadde kullanılmamaktadır. Tüm hammaddelerimizi Helal Ürün sertifikasına sahip tedarikçilerden temin ediyoruz. Satın aldığımız her parti sığır jelatini de helal belgeleriyle birlikte fabrikamıza teslim ediliyor.

    Jelibon ne ile yapılıyor?

    Jelibonun kaynağı tamamen hayvansaldır ve hayvanların kemiklerinde yer alan jelatin adı verilen maddeden üretilmektedir. “Jelibon nasıl yapılır?” sorusunun cevabı da işte bu kemiklerden elde edilen maddede gizlidir.