EA Play nedir PS4?

İçindekiler:

  1. EA Play nedir PS4?
  2. EA Play beta nedir?
  3. EA Play PS4 ne kadar?
  4. FIFA 21 ne zaman EA Play gelir?

EA Play nedir PS4?

EA Play, Electronic Arts tarafından Xbox One ve PlayStation 4 için sunulan abonelik tabanlı bir oyun hizmetidir. Electronic Arts tarafından yayınlanan belirli oyunlara abonelerine özel olarak sınırsız erişim ve yeni çıkmış oyunlara da sınırlı erişim hizmeti sunar.

EA Play beta nedir?

EA Play (eski adıyla Origin Access Basic olarak bilinen), üyeler için konsolda ve bilgisayarda EA'in en sevilen serileri ve popüler oyunlarından oluşan bir koleksiyona, özel oyun içi görevlere ve ödüllere, üyelere özel içeriklere ve popüler franchise ve oyunlarda yeni çıkacak oyunların özel deneme sürümlerine erişim ...

EA Play PS4 ne kadar?

Bu abonelik, ücretli sürekli bir aboneliktir ve 169,00 TL değerindeki yinelenen aylık abonelik ücreti her yıl cüzdanınızdan tahsil edilir. Yinelenen abonelik ücreti: Hesabınızda kayıtlı e-posta adresine e-posta aracılığıyla aksi belirtilmediği sürece 169,00 TL'dir.

FIFA 21 ne zaman EA Play gelir?

Şimdi de tam tarih paylaşıldı. EA Play'in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre popüler oyun serisi FIFA'nın yeni oyunu FIFA 21, 6 Mayıs'ta EA Play'e eklenecek. Oyunun EA Play'e eklenmesi dolaylı yoldan da olsa Xbox Game Pass'e de eklenmesi anlamına geliyor.