Dünyanın en pahalı kedisi kaç lira?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en pahalı kedisi kaç lira?
  2. Hangi kedi daha pahalı?
  3. Siyam kedisi pahalı mı?
  4. Siyam kedisi ne sever?
  5. Siyam kedisi evde yalnız kalır mı?
  6. Siyam kedisi nasıl anlaşılır?

Dünyanın en pahalı kedisi kaç lira?

En pahalı kedi cinsi olan Ashera için bilim adamlarının özel çalışması desek yanlış olmaz. Asya Leopar kedisi ile Afrika Serval kedisinin çifleştirilmesi ve gen diziliminin özel olarak hizalanması ile bu kedi türü elde ediliyor. Sipariş verdikten 1 yıl sonra satın alabileceğiniz bu türün fiyatı 20000 dolar değerinde...

Hangi kedi daha pahalı?

İngilizlerin en sevdiği kedi türü olan British Shorthair'in durgun ve sakin bir yapısı olduğu için ev kedisi olmaya en ideal kedidir. Fiyatları bin 500 dolara kadar çıkan British Shorthair cinsi kediler, dünyanın en pahalı kedileri arasında yer alıyor.

Siyam kedisi pahalı mı?

Siyam kedileri Dünya'nın en değerli ve en pahalı kedileri arasında yer almaktadır. Oldukça uyumlu olan Siyam kedisinin sahipleri hayvanlarından oldukça memnundur.

Siyam kedisi ne sever?

Özellikle insanlara çok yakın olmaktan hoşlanırlar ve sizden sürekli ona ilgi göstermenizi beklerler. Yalnız kalmaktan hoşlanmayan siyam kedilerine yeterli ilgiyi göstermediğinizde farklı tonda miyavlayacak ve sizden ilgi bekleyecektir. Enerjik ve zeki bir karaktere sahip siyamlar oyun oynamaktan hoşlanırlar.

Siyam kedisi evde yalnız kalır mı?

Uzun süre yalnız bırakılmaya katlanamayan siyam kedilerini, imkanınız varsa ofisinize götürebilirsiniz. Eğer evde çalışan biriyseniz siyam kedisi çok iyi bir seçim olabilir. Siyam kedisi son derece akıllı, atik, atletik ve oyunbaz bir kedi türüdür. Yani bu kedileri sürekli meşgul tutmanız gerekir.

Siyam kedisi nasıl anlaşılır?

Siyam Kedisi vücut yapısı kaslı ve atletiktir. Safkan siyam kedisi kısa kahverengi ve krem rengi tüylerden oluşur. Yüzünün ön kısmı, kulakları, bacaklarının ayaklarına yakın kısmı ve patileri ile kuyruğunun tamamı koyu kahve ve siyaha yakın bir renktedir. Siyam Kedisi göz rengi mavi ve tonlarıdır.