Morpa Kampüs parası ne kadar?

İçindekiler:

  1. Morpa Kampüs parası ne kadar?
  2. Morpa Kampüs öğretmenler için ücretli mi?
  3. Morpa Kampüs ISBN kodu nereye yazılır?
  4. Okulistik öğretmen üyeliği nasıl iptal edilir?
  5. Okulistik Öğretmen Girişi ücretli mi?
  6. Okulistikte sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
  7. Okulistik nedir nasıl kullanılır?
  8. Okulistik Sınavına kaç kişi girdi?
  9. Okulistik sınavı kaç dakika?
  10. 90 soruluk deneme sınavı kaç dakika?
  11. 9 sınıf deneme kaç dk?

Morpa Kampüs parası ne kadar?

MORPA Kampüs yıllık abonelik ücreti KDV dahil 240 TL (İkiyüzkırk lira)'dir.

Morpa Kampüs öğretmenler için ücretli mi?

Morpa Kampüs üyeliği tamamen ücretsizdir. Morpa Kampüs 128 bit SSL ile korunmaktadır. Morpa Kampüs öğretmen üyeliği süresizdir. Seçeceğiniz sınıfa kayıtlı tüm öğrencileri görebilir ve yönetebilirsiniz.

Morpa Kampüs ISBN kodu nereye yazılır?

ISBN NUMARASI Morpa Kampüs tarafından size ya da öğretmeninize verilen broşürün, formun veya kitabın üzerinde bulunan ISBN numarasını bu alana giriniz.

Okulistik öğretmen üyeliği nasıl iptal edilir?

Üyenin, Üyelik başlangıç anından itibaren 14 (on dört) gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkı vardır. Cayma bildiriminin e-posta, faks, posta ve benzeri bir yolla TEKNOLİST'e ulaşmasından itibaren üyelik iptal edilir.

Okulistik Öğretmen Girişi ücretli mi?

Okulistik Üyeliği: ... Okulistik üyeliği, veliler, öğretmenler, yöneticiler ve öğrenciler için ücretsizdir. Ancak sayılan üyelik çeşitleri için hangi içeriklerin ücretsiz olarak sağlanacağı, hangi içeriklerin ücretli üyelik satın alınarak sağlanacağını belirleme hakkı TEKNOLİST'e aittir.

Okulistikte sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

Okulistik sınav sonuçlarına ulaşmak için https://www.okulistik.com/anasayfa/konudagilimi. html adresine tıklayabilirsiniz.

Okulistik nedir nasıl kullanılır?

Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformudur. İlkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri okulistikten yararlanabilirler.

Okulistik Sınavına kaç kişi girdi?

Türkiye genelinde düzenlenen Okulistik-1 Sınavına katılan 42.

Okulistik sınavı kaç dakika?

Sınav puanı her bir soru grubunda öğrencinin doğru yaptığı soruların toplam soru sayısına oranlanması ve bu oranların toplanarak yüzlük sisteme çevrilmesi ile yapılır. Sıralama yapılırken eşit puana sahip öğrenciler, aynı sırada yer alır. Sınav süresi 90 dakikadır.

90 soruluk deneme sınavı kaç dakika?

Sınavda çoktan seçmeli 90 soru sorulacak. Bakanlık, sayısal alan sınav oturumunda 60 dakika olan sürenin 20 dakika uzatılmasını kararlaştırdı. Buna göre, sınavın birinci bölümü 50 soruluk sözel alandan oluşacak ve 75 dakika süre verilecek.

9 sınıf deneme kaç dk?

∞ 2018 sınav larına göre 9 sınıf deneme sınavlarında 120 dk olur .