Çiçero neyi anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Çiçero neyi anlatıyor?
  2. Çiçero mu Çiçero mu?
  3. Çiçero Filmi Gerçek mi?
  4. Çiçero filmi nerede geçiyor?
  5. Çiçero Kaç yılında?
  6. Çiçero nasil bir film?
  7. Çiçero kaç yaş üstü?
  8. Atatürk reklamında kim oynadı?

Çiçero neyi anlatıyor?

Dünya Savaşı'nın seyrini değiştiren ve Almanya'nın bozguna uğramasında etkin payı olan casus Çiçero'nun savaştaki etkisini ve savaş sonrası yaşadıklarını konu ediyor. İlyas Bazna, 2. Dünya Savaşı sırasında Ankara'daki İngiliz Büyükelçiliği'nde uşak olarak çalışmaktadır.

Çiçero mu Çiçero mu?

Cicero (Çiçero) kod adıyla tanınan Elyesa Bazna, 28 Haziran 1904 tarihinde dünyaya geldi. Arnavut asıllı Türk casustur. ... Kısa bir süre ücretli bir Alman ajanı haline gelmiş ve Alman istihbarat servislerince kendisine "Çiçero" kod adı verildi.

Çiçero Filmi Gerçek mi?

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Çiçero filminde Erdal Beşikçioğlu, Burcu Biricik ve Tamer Levent başrolde alıyor. Filmde ayrıca Ertan Saban, Mehmet Ulay, Levent Ülgen, Çiğdem Selışık Onay, Mehmet Esen, Selen Öztürk ve Altan Erkekli de rol alıyor. Çiçero'nun senaryosunu ise Gürkan Tanyaş yapmıştır.

Çiçero filmi nerede geçiyor?

Çiçero, İlyas Bazna'nın savaştaki etkisini ve savaş sonrası yaşadıklarını anlatıyor. ÇİÇERO FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Çiçero filminin çekimleri Berlin, Macaristan, İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirildi ve ortalama 8 hafta sürdü.

Çiçero Kaç yılında?

1943 yılındaÇiçero” kod adlı bir ajan, İkinci Dünya Savaşının seyrini değiştirebilecek çok değerli ve gizli bilgileri Almanlara sızdırmıştır.

Çiçero nasil bir film?

Bir ajan filmi ve konunun ajanlık, casusluk ve polisiye arasında gitmesini bekliyorsanız bu film size göre değil. Erdal Beşikçioğlu hatrına sonuna kadar katlandığım, casusluktan çok bir aşk filmi. En gösterişli olması gereken sahneler -örneğin; kamplar- oldukça gösterişsiz ve basit bir şekilde işlenilmiş.

Çiçero kaç yaş üstü?

13 Yaş ve Üzeri İzleyiciler İçindir. Cinsellik, Şiddet, Korku Unsurları ve Olumsuz Örnek Oluşturabilecek Davranışlar İçerir.

Atatürk reklamında kim oynadı?

Atatürk'ü Mustafa Preşeva'nın canlandırdığı reklam filminde kullanılan Çakal Çökerten Zeybek'in bestesi Zeynel Demir aitken, düzenlemeyi ise Engin Aslan yaptı. Reklam filminde rol alan tüm oyuncular hikayenin ruhunu yansıtabilmek adına Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden prodüksiyona katıldı.