Elektrikli araba fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Elektrikli araba fiyatı ne kadar?
  2. ZOOP yerli mi?
  3. ZOOP ehliyet gerekiyor mu?
  4. ZOOP için ehliyet gerekiyor mu?
  5. Kodeco kimin?
  6. Elektrikli arabalarda ehliyet gerekiyor mu?
  7. Elektrikli bisikletlere ehliyet gerekiyor mu?

Elektrikli araba fiyatı ne kadar?

Elektrikli Araba Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Yuki TriaTRIA. Elektrikli Araba Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı...32.000 TL
Audi E-TronEMA MOTORS'2020 AUDİ E-TRON 55 QUATTRO-21''JANT-FULL PAKET-HAZIR1.329.000 TL
Audi E-TronFC MOTORS OTOPORT E-TRON MASAJ-SLİNE-SOĞUTMA-VAKUM-KAMERA FULL1.490.000 TL
16 satır daha

ZOOP yerli mi?

Türkiye'den çıkan 'ZOOP', elektrikli araç paylaşım platformu olarak hizmet verecek. Mini iki kişilik elektrikli araçlarla teste başlayan ZOOP paylaşımlı mini mobilite teknolojisi, Türkiye yanında dünyaya açılma hedefiyle yola çıktı.

ZOOP ehliyet gerekiyor mu?

Arkasında yer alan küçük depolama alanı sayesinde yük taşınabiliyor ve saate 70 kilometre hıza çıkabiliyor. ZOOP'ları kullanmak için en az 1 yıllık B sınıfı ehliyet gerekiyor.

ZOOP için ehliyet gerekiyor mu?

Arkasında yer alan küçük depolama alanı sayesinde yük taşınabiliyor ve saate 70 kilometre hıza çıkabiliyor. ZOOP'ları kullanmak için en az 1 yıllık B sınıfı ehliyet gerekiyor.

Kodeco kimin?

Kodeco, tasarım ve mühendisliğin birleştiği bir marka. Ecotour ise elektirik ve güneş enerjisi ile çalışan doğa dostu bir araç. Markanın yaratıcısı Kerem Odabaşı ile teknoloji ve tasarım üzerine sıcak bir sohbet gerçekleştirdik, keyifli okumalar. Kerem Bey, sizin için mucit iş adamı diyorlar.

Elektrikli arabalarda ehliyet gerekiyor mu?

Azami gücü 0,25 kw ve daha yüksek elektrikli bisikletler ise tescil ve ehliyete tabidir. Bu tip araçları kullanan sürücülerin M sınıfı ehliyete sahip olması gerekir. 0.249Kw (249 Watt) olan Elektrikli bisiklet, scooter, motorsiklet, E-Bike ve motor gücü daha az olan araçlar ehliyetsiz ve plakasız olarak kullanılabilir.

Elektrikli bisikletlere ehliyet gerekiyor mu?

En fazla 0,25 kw azami güce sahip, hızın saatte 25 kilometreye ulaştıktan sonra gücü kesilen elektrikli bisikletler ehliyet ve tecil gerektirmez. ... Azami gücü 0,25 kw ve daha yüksek elektrikli bisikletler ise tescil ve ehliyete tabidir. Bu tip araçları kullanan sürücülerin M sınıfı ehliyete sahip olması gerekir.