Bankada ekstre ne demek?

İçindekiler:

  1. Bankada ekstre ne demek?
  2. Banka ekstresi nasıl alınır garanti?
  3. Ekstre hesap ne demek?
  4. Banka ekstresi nasıl alınır Ziraat Bankası?
  5. Ekstre etmek ne demek?

Bankada ekstre ne demek?

Hesap ekstresi; dönem borcu dahil olmak üzere, son ödeme tarihi ve asgari ödeme tutarı bilgilerini içeren bir belgedir. Dönem borcunuz, o ay ödemeniz gereken borç tutarıdır. ... Ancak asgari borcunuzu ödemeniz, kartınıza bir sonraki borç döneminde faiz olarak geri döneceğini de unutmayın.

Banka ekstresi nasıl alınır garanti?

Tüm asıl ve ek kartlarınızın ekstrelerini Dijital Ekstre ile almak için DIJITAL yazıp doğum yılınızla birlikte 3340'a göndererek (Örneğin: DIJITAL 1970) başvuru yapabilirsiniz. Garanti BBVA Şubeleri'ne kimliğiniz ile başvurarak Dijital Ekstre veya E-Ekstre talebinizi iletebilirsiniz.

Ekstre hesap ne demek?

Ekstrede kredi kartınızın hesabının kesildiği tarih olan hesap kesim tarihi, borcun en son ne zaman ödenmesi gerektiğini gösteren son ödeme tarihi ve yapabileceğiniz en az ödeme miktarı asgari ödeme tutarı da bulunur.

Banka ekstresi nasıl alınır Ziraat Bankası?

Kredi kartı ekstre bilgilerinizi İnternet Şubesi, Mobil Şube, SMS Bankacılığı, 444 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi, ATM'lerimiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Kredi kartı ekstrelerinizi e-posta olarak da gönderilmesini talep edebilirsiniz.

Ekstre etmek ne demek?

Bir bitkinin suda kaynatılması ile suya etken maddeleri geçer. Geriye kalan kısmı ise posadır ve içinde etken madde barındırmaz. ... İşte posayı çöpe attıktan sonra bu suyun uçurulması ile elde edilen kuru maddeye ekstre diyebiliriz.