Rep ne demek discord?

İçindekiler:

  1. Rep ne demek discord?
  2. Rep neyin kısaltması?
  3. Rep ürünü ne demek?
  4. Oyunlarda rep ne demek?
  5. Repütasyon nedir TDK?
  6. Fitness rep ne demek?
  7. Çakma mallara ne denir?
  8. Repütasyon riski ne demek?
  9. Çakma ürüne ne denir?
  10. Çakma ürün nedir?
  11. Itibar riski nedir?

Rep ne demek discord?

Megapat. Reputation, saygı demek.

Rep neyin kısaltması?

Rep: Repeat: Programda çalışırken kaç kere tekrar düğmesine bastığınızı gösterir.

Rep ürünü ne demek?

Ne Anlama Gelmektedir? Replika ürün demek orijinal ürünle birebir aynı kopya olan fakat orijinal ürün kalitesinde olmayan ürün demektir. Replika ürünler genellikle telefonlarda ayakkabılarda ve çantalarda gözlemlenmektedir. Replika ürün aynı zamanda yan sanayi ürün olarak da bilinmektedir.

Oyunlarda rep ne demek?

Paylaşımlarınız her kişi tarafından beğenilip yorum almışsa buna + Rep , üyeleri kızdıracak , beğenilmeyecek bir paylaşımsa - Rep verilir... Yani Rep sizin forumdaki popülerliğinizi ve beğenilirliğinizi sağlar. Birisinin bir diğer kişiden fazla Rep'e sahip olması o kişiye karşı üstünlük sağlaması anlamına gelmez...

Repütasyon nedir TDK?

Repütasyon kelimesi Türkçe'de "ün, saygınlık, itibar" anlamına gelir. Fransızca réputation "ün, saygınlık, itibar" sözcüğünden alıntıdır. ... Bu sözcük Latince reputare "değer vermek, itibar etmek, saymak" fiilinden +tion sonekiyle türetilmiştir.

Fitness rep ne demek?

Rep&Repetition : (Rep)” Tekrar” Kas Çalışmalarında Yapılan Egzersizin 1 Tekrarı Anlamına Gelir.Örnegin 1 X10 Yazılmışsa 10 (Repetition)Defa Yapılmasıdır.

Çakma mallara ne denir?

Replika Ürün, son zamanlarda taklit ürün adı altında revizyona çevrilmiş birebir benzer yada orjinalinin kopyası anlamına gelen bir satış taktiğidir. ... Normal bir bakışla replika ürünleri, asıl orjin üründen farkı ayırt edilemez. Bu yüzden amaç kalite değil benzerlik olduğu için, fiyatı da çok uygun ürünlerdir.

Repütasyon riski ne demek?

İtibar riski, bir kurumun faaliyetlerindeki başarısızlıklar ya da mevcut yasal düzenlemelere uygun davranılmaması sonucunda o kuruma duyulan güvenin azalması veya kurumun itibarının zedelenmesi ile ortaya çıkabilecek kaybı ifade eder.

Çakma ürüne ne denir?

Replika, sözlük anlamında bir şeyin birebir kopyası anlamına gelmektedir. Buradan da anlaşılacağı üzere replika ürün de orjinal bir ürünün özellikle görsellik olarak aynısının yapılmasıdır. Burada görsellik sözü çok önemlidir çünkü replika ürünlerin en önemli özelliği orjinallerine çok fazla benzemesidir.

Çakma ürün nedir?

Replika ürün ya da başka bir deyişle çakma ürün, pahalı ürünlerin daha ucuz ve kalitesiz malzemelerle imal edilen benzer ya da orijinalinin kopyası olan ürünlere denir. Replika ürünlerde amaç kalite değil benzerlik olduğu çok uzun ömürlü değillerdir.

Itibar riski nedir?

İtibar Riski; mevcut veya potansiyel müşteri, ortak, rakip veya denetim otoriteleri gibi tarafların banka hakkındaki olumsuz düşüncelerinden ya da mevcut yasal düzenlemelere uygun davranılmaması sonucunda bankaya duyulan güvenin azalması veya banka itibarının zedelenmesi nedeniyle bankanın zarar etme olasılığını ...