k12 hangi tür sitedir?

İçindekiler:

  1. k12 hangi tür sitedir?
  2. k12 nedir örnek?
  3. Meb k12 tr ne anlama gelir?
  4. K12net ücretli mi?
  5. Gov uzantılı siteler nelerdir?

k12 hangi tür sitedir?

.k12 domain uzantısı, ülkemizde, eğitim kurumları tarafından kullanılan bir kısaltmadır. Buna göre, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan ve ülkemizde hizmet sunan ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarının web sitelerinde, .k12 domain uzantısı kullanılmaktadır.

k12 nedir örnek?

K12; Kanada, ABD ve Avusturalya'da ilk, orta ve lise dengi okulların siteleri için belirlenmiş bir standarttır. ... Kindergarten; 4-6 yaş aralığında okula başlayan çocukları temsil ederken 12thgrade veya grade 12 ise 12.sınıf anlamına gelmektedir. Bu ülkeler 12 yıllık eğitim süresini ve Kindergarten terimini baz alarak .

Meb k12 tr ne anlama gelir?

Üniversite öncesi eğitim veren kurumların web sitelerinde kullanması için belirtilmiş bir standarttır. Kindergarten ve 12th grade terimlerinden türetilmiştir. ... 12th grade ise lise bitimine kadar olan süreyi kapsar. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'e bağlı devlet ve özel okullarda k12.tr uzantısı kullanılır.

K12net ücretli mi?

Ücretsiz Online Deneme Sınavlarını Kaçırmayın.

Gov uzantılı siteler nelerdir?

“.GovUzantısının Anlamı Amerika Birleşik Devletleri merkezli bazı web site isimlerinin sonunda yer alan “.gov” uzantısı, o sitenin Federal Hükümet'e bağlı bir kurumun olduğunu gösterir. Beyaz Saray ve Pentagon gibi ünlü federal kurumların resmi web siteleri “.gov” şeklinde biter.