Şeker peelingi ne sıklıkla yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Şeker peelingi ne sıklıkla yapılmalı?
  2. Peeling ve maske aynı gün yapılır mi?
  3. Peeling sonrası maske yapılır mi?
  4. Tonik maskeden önce mi?

Şeker peelingi ne sıklıkla yapılmalı?

Esmer şekeri ilave dip ovalayarak sürüyoruz. Kuruduğunda peelingi elinizle soyun ve ardından ılık su ile yıkayın. Haftada 3 kez duştan sonra uygulayınız.

Peeling ve maske aynı gün yapılır mi?

Eğer hassas olmayan bir cildiniz varsa günlük olarak da kullanmanızda bir sakınca yoktur. Fakat eğer hassas bir cilde sahipseniz her gün peeling yapmak size yarardan çok zarar sağlayabilir. Peelingi uyguladığınız zaman cildinizde doğal bazı kızarıklıklar meydana gelecektir.

Peeling sonrası maske yapılır mi?

Yüzünüzdeki ölü tabakayı peelingle attıktan sonra, bir tonik aracılığı ile yüzünüzü temizlemelisiniz. Ardından maske yapmak isterseniz, cilt tipinize en uygun olan maskeyi seçmeli ve uygulamalısınız. ... Ne var ki bazen maskeler ve standart peeling uygulamaları yetersiz gelebilir.

Tonik maskeden önce mi?

Maskelerin bakım rutininin hangi adımında olması gerektiği çoğu zaman merak konusu. Ciltten durulanan maskeleri temizlenmiş cilde, tonik veya serumdan önce uygulamak gerekiyor. AHA/BHA içeren eksfoliasyon maskeleri veya kil, aktif kömür gibi bileşenlere sahip arındırıcı maskeler bu kategoriye girebilir.