Kaput nedir cinsellik?

İçindekiler:

  1. Kaput nedir cinsellik?
  2. Değnekçi ne demek argo?
  3. Almancada Kaputt ne demek?
  4. Ön kaput neresi?
  5. Değnekcilik ne demek?
  6. Araba ön panel neresi?
  7. Caput neresi?
  8. Truncus nedir ne demek?
  9. Prezervatif kullanım amacı nedir?

Kaput nedir cinsellik?

Nedir? Erkekler tarafından kullanılan, bir çeşit kauçuktan yapılmış, çok ince ve esnek bir kılıftır. Cinsel ilişki sırasında erkekten atılan meni içerisindeki erkek tohum hücrelerinin kadının haznesine dökülmesini engelleyerek gebelikten korur.

Değnekçi ne demek argo?

2. Taksi, dolmuş vb. duraklarında sırayı ve düzeni koruyan kimse, kâhya. ѻ Değnekçi olmak: argo. İdâre etmek, baş olmak.

Almancada Kaputt ne demek?

kaputt {sıfat} bozuk {sıf.} arızalı {sıf.} kırık {sıf.}

Ön kaput neresi?

Araba kaputu, arabanın motoru ve diğer unsurlarını harici faktörlerin olumsuz etkisinden koruyan bir vücut detaydır. Eski arabalarda kaput ön camın yanından ileriye doğru açılıyordu. Sonradan üretilen arabalarda ise kaput araba tamponu'nun yanından geriye açılıyor.

Değnekcilik ne demek?

1. isim Motorlu taşıtların çalıştığı yerlerde yolcuların binişi ve taşıtların sıra düzenini sağlayan kimse, kâhya. 2. isim Parklarda düzeni sağlamaya çalışan kimse.

Araba ön panel neresi?

Araçlarda tamponun arkasında farları, yedek su deposunu, radyatörü, hortumları vs. tutan genellikle plastik ve bakalitten üretilen parçaya ön panel adı verilir. Ön panel iki ucundan podyeye bağlıdır. Genellikle aracın aksesuarlarını taşır ve bazı araçlarda tampon vidaları da ön panelde olabilir.

Caput neresi?

Baş, üst kısım.

Truncus nedir ne demek?

Kalpten geniş tek bir atar damar (Trunkus) çıkar, pulmoner arterler ise değişik örneklerle bu geniş damardan ayrılırlar. Konjenital kalp hastalıklarının %0.4-2.8' ini oluşturmaktadır. Trunkal kapak septumun üzerine ata biner tarzda oturmuştur ve her iki ventrikülle ilişkilidir.

Prezervatif kullanım amacı nedir?

Kelime anlamı “koruyucu” olan prezervatif, istenmeyen gebelikten ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmayı sağlar. İlişki sonunda meninin dışarı akmasını engellen bir kılıf olarak tanımlanabilir.