Meryem Can kameraman kim?

İçindekiler:

  1. Meryem Can kameraman kim?
  2. Meryem Can nasıl ünlü oldu?
  3. Meryem Can galerisinde ne var?
  4. Meryem Can'ın gerçek mesleği nedir?

Meryem Can kameraman kim?

Meryem Can, 3.68 milyonun üzerinde abonesi bulunan ünlü bir Youtuber. ... 'te İstanbul Kartal'da doğan Can'ın bir erkek kardeşi bir de ablası bulunuyor. Doğup büyüdüğü Kartal'da yaşayan Meryem Can, balık burcu. 1.72 cm boyunda olan Can 52 kilogram.

Meryem Can nasıl ünlü oldu?

Meryem Can Kimdir? Meryem Can, 3.68 milyonun üzerinde abonesi bulunan ünlü bir Youtuber. Youtube mecrasına çektiği makyaj, vlog ve gündeme uygun türde videolarla geniş bir takipçi sayısına ulaştı. 'te İstanbul Kartal'da doğan Can'ın bir erkek kardeşi bir de ablası bulunuyor.

Meryem Can galerisinde ne var?

25 yaşındaki genç youtuber Meryem Can kendi kanalında çekmiş olduğu 'Kayıp telefon ilanıyla yalancıları tespit etmek' adlı videosunda galerisini gösterirken +18 içerikli bir fotoğrafın görülmesinin ardından sosyal medyada gündem oldu.

Meryem Can'ın gerçek mesleği nedir?

Youtuber Meryem Can/Meslekleri Meryem Can Kimdir? Meryem Can, 3.68 milyonun üzerinde abonesi bulunan ünlü bir Youtuber. Youtube mecrasına çektiği makyaj, vlog ve gündeme uygun türde videolarla geniş bir takipçi sayısına ulaştı. 'te İstanbul Kartal'da doğan Can'ın bir erkek kardeşi bir de ablası bulunuyor.