Branda nedir kisaca?

İçindekiler:

  1. Branda nedir kisaca?
  2. Brandalı nedir?
  3. Pvc branda nedir?
  4. Brandalı araç nedir?
  5. Tente ne denir?
  6. Branda metre karesi ne kadar?
  7. Branda araca zarar verir mi?
  8. Balkon tente nedir?
  9. Çift tente nedir?
  10. Şeffaf branda metresi kaç lira?

Branda nedir kisaca?

Branda su ve güneşten korunmak amaçlı yapılan genelde bahçe, kafeterya ve havuz gibi yerlerde kullanımı olan kumaştan örülmüş bir araçtır. Branda nedir diye sorduğunuzda aslında branda ile yapılan çok çeşitli örnekler gözünüzün önündendir. ... Küçük liflerin birleşmesi ile oluşur ve su geçirmez özelliği bulunmaktadır.

Brandalı nedir?

Branda, genellikle açık alanlarda kullanılan, belli bir bölgeyi veya eşyayı ışıktan, yağmurdan korumak için kullanılan malzemelerin genel adıdır. Kumaştan, naylondan üretilebilir. Brandalar, ışık ve su geçirmez malzemeden üretilebileceği gibi, yalnızca su geçirmez, şeffaf olarak da tasarlanabilir.

Pvc branda nedir?

PVC Kaplı Polyester branda, %100 polyester iplikten üretilmekte ve müşteri ihtiyaçlarına göre imalatı tarafımızdan yapılmaktadır. Brandanın tamamının polyester olması sebebiyle, polyester brandalar kesinlikle su geçirmez brandalardır. ... PVC Brandamızın bir diğer özelliği ise UV ışınlarına karşı dayanıklı olmasıdır.

Brandalı araç nedir?

Araba brandası ya da araç brandası, arabaların üstüne koruma amaçlı serilen örtülerdir. Araba brandalarının kullanımı genellikle kış aylarında artmaktadır. ... Ayrıca yalnızca kış aylarında değil yaz aylarında da oto branda kullanımı yaygındır. Çünkü yaz aylarında güneşin etkisiyle otomobillerin renkleri yıpranabilir.

Tente ne denir?

Binanın dış duvarına tutturularak yapılan çıkıntıya ya da ikinci bir kaplamaya tente denir. Akrilik, pamuk ya da polyester iplikten dokunmuş branda tarzı en çok tercihe dilen tente tarzıdır. ... Bu malzemeler iyice gerilmiş polyester kumaşa lamine edilerek kullanılır. En çok mafsallı tente çeşidi tercih edilmektedir.

Branda metre karesi ne kadar?

Branda metrekare fiyatları 5 liradan başlayıp 75 liraya kadar çıkabilmektedir.

Branda araca zarar verir mi?

Araç örtüsü koruyucu olabileceği gibi, yanlış kullanımı sonucu araca zarar da verebilir. Aracınızın boyutlarına uygun olmayan ya da uygun olsa bile gevşek takılan örtü, rüzgarın etkisiyle meydana gelen sürtünme sonucu boyaya zarar ortaya çıkabilir.

Balkon tente nedir?

Genel anlamda oldukça sert bir yapı malzemesini taşıyan yapısı ile dayanıklı kumaş malzeme ile kullanılarak üretilen uzun yıllar boyu kullanılabilen tente modeli olarak tanırız. ... Bu tenteler genellikle evlerin pencere ve balkonlarında kullanılır. Ayrıca küçük işletmeler de bu ürünü çokça tercih ediyorlar.

Çift tente nedir?

Çift Açılır Tente Nedir ? Kollu bir sistem olan, sıklıkla cami önü ve meydan gibi alanlarda tercih edilen, çift yöne açılımı özelliği sayesinde son derece geniş alanları gölgelendiren tentelere çift açılır tente denir. İsteğe bağlı olarak motor entegre edilerek tente otomatik halde kullanılabilmektedir.

Şeffaf branda metresi kaç lira?

branda balkon kapatma fiyatları Sezona özel m2 fiyatımız 0,60 mm şeffaf mika 38 lira+kdv Ham m2 fiyatıdır.