Turkcell Vınn WiFi kaç kişi bağlanabilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Vınn WiFi kaç kişi bağlanabilir?
  2. Vınn da kalan GB nasıl öğrenilir?
  3. Superonline kota sorgulama nasıl yapılır?
  4. Internetimin ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim Türk Telekom?
  5. 5555 ücretsiz mi?
  6. * 952 yapınca ne oluyor?
  7. * 952 ne anlama gelir?
  8. Sil süpür de şifre nasıl alınır?
  9. 9520 den nasıl şifre alınır?
  10. Moım Online ne demek?
  11. Türk Telekom Arıza 2 GB internet hediye nasıl yapılır?
  12. Türk Telekom tek çatı altında nedir?

Turkcell Vınn WiFi kaç kişi bağlanabilir?

Çoklu Kullanım Turkcell VINN WiFi MW40V1 sayesinde 15 kişiye kadar internetinizi paylaşabilirsiniz.

Vınn da kalan GB nasıl öğrenilir?

Birinci pakette 1 gb kota var ve diğerinde 4 gb kota var. Paketinize uygun kota kullanım bilgilerinizi öğrenmek için; Vınn modemi taktığınızda Turkcell Connect programınızın sms bölümüne girerek yeni SMS tuşuna tıklamalı, KALAN MB yazıp 2222'ye kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir.

Superonline kota sorgulama nasıl yapılır?

SMS ile Süperonline kota öğrenme işlemi yapabilmek için; Büyük harflerle “KOTA” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, müşteri numaranızı girin ve yazmış olduğunuz bu mesajı “2220” numaralı Superonline merkez hattına gönderin. Örnek mesaj: KOTA 13579.

Internetimin ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim Türk Telekom?

Türk Telekom SMS ile kalan kullanım öğrenmek için abonelerin KALAN yazıp 5555'e SMS göndermesi gerekir. Mesaj gönderimi sonrasında abonenin cep telefonuna mesaj ile kalan internet, dakika ve mesaj kullanımı hakkında bilgi gönderilir.

5555 ücretsiz mi?

5555'e SMS göndererek taahhüt veren müşterilerimizin gönderdikleri taahhüt Onay SMS'leri için 1TL SMS ücreti alınmaktadır. ... Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife kapsamında sunulan dakika, SMS ve cepten internet hakkı ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir.

* 952 yapınca ne oluyor?

Telefonunuzdan *952# tuşlayıp arama tuşuna basın, şifrenizi telefon ekranda göreceksiniz. Şifre işlemleri ücretsizdir. Daha sonra lira işlemleri menüsünden, Harcama detaylarına tıklayın karşınıza çıkacak ekranda konuşma detaylarına tıklayın ve buyurun size 2 aylık mesaj ve konuşma trafiği.

* 952 ne anlama gelir?

Telefondan tuşlayarak = *952#'yi tuşlayın ve her tuşlamada yeni bir jet şifreye ulaşın. (SMS göndermek yerine, *952# tuşlaması yaparsanız online işlemler şifreniz telefonunuzun ekranına gelir. Her yeni tuşlamayla yeni bir şifre üretebilirsiniz.)

Sil süpür de şifre nasıl alınır?

İlk girişiniz ya da daha önceki girişleriniz de verilen şifreyi hatırlamıyorsanız eğer; şifrenizi gireceğiniz kısımının sağında bulunan şifre al butonuna basmanız ve gereken adımları izlemeniz gerekmektedir. Bu adımlar ise *952# tuşlayarak size SMS olarak gelecek olan şifreyi şifre bölümünüze girmenizdir.

9520 den nasıl şifre alınır?

Türk Telekom şifre Alabilmek için 9520 nolu servisin numarasını kullanabilirsiniz. Türk Telekom online işlemler mobil uygulamasından şifrenizi almak istiyorsanız yapmanız gereken telefonunuzun tuş takımından *952# numarasını tıklayıp arama tuşuna basabilirsiniz.

Moım Online ne demek?

Türk Telekom mobil işlemler merkezi uygulaması kısa ismidir. Türk Telekom online işlemler uygulaması olarak da biliniyor. Moin uygulaması TTNET aboneleri içinde geçerlidir.

Türk Telekom Arıza 2 GB internet hediye nasıl yapılır?

Telefonumuzdan HEDIYE 2 GUN yazarak 5555'e kısa mesaj olarak gönderiyoruz. Daha sonra bizden istemiş olduğu için bu mesaja IZIN yazarak geri dönüş yapıyoruz. Daha sonrasında bize bir onay mesajı gelecektir.

Türk Telekom tek çatı altında nedir?

Türkiye'nin ilk ve en büyük entegre telekomünikasyon grubu olan Türk Telekom; mobil, internet, ev telefonu, TV ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea, TTNET ve Türk Telekom markalarını “Türk Telekomtek markası altında birleştirdi.