Komite ne demek TDK?

İçindekiler:

  1. Komite ne demek TDK?
  2. Alt komite ne demek?
  3. Komite görüşmesi nedir kpss?
  4. Üniversitede Komite nedir?
  5. Komite üyesi nedir?
  6. Komite görüşmesi nedir?
  7. Komite tekniği nedir?
  8. Entegre oturum ne demek?

Komite ne demek TDK?

a. (komi'te) Alt kurul: “Ders saatleri dışında kalan bütün zamanlarım komite işlerine verilmişti.” -R. N. Güntekin.

Alt komite ne demek?

Alt komiteler, belirlenen sektörlerdeki ortaya çıkabilecek her sorunu gözden geçirir ve atılabilecek olası adımlara ilişkin önerilerde bulunur. Bu alt komiteler, Türkiye'nin müzakere sürecinde de önemli bir işlevi yerine getirmiştir.

Komite görüşmesi nedir kpss?

e) Komite Görüşmesi: Yeteri sayıda bir grubun, belli bir konuyu inceleyip daha üst bir kurula rapor hazırlamak amacıyla işe koştukları bir konuşma türüdür.

Üniversitede Komite nedir?

entegre tip egitimin temel sistemi. bu sistemde, birbiriyle ilgili konular ders kurulu ( subject comitee) adi altinda bir arada verilir. ilk sinifta 2 ay olan bir komite, ikinci ve ucuncu siniflarda ortalama bir aydir. (1 hafta olani bile vardi) genelde vucut sistemlerine gore duzenlenir.

Komite üyesi nedir?

Komite Üyesi: Gönüllülük esasına göre komite çalışmalarının yürütülmesine bilgi ve deneyimi ile katkıda bulunan Türkiye İMSAD üyesi firmalarca atanmış ilgili uzman.

Komite görüşmesi nedir?

e) Komite Görüşmesi: Yeteri sayıda bir grubun, belli bir konuyu inceleyip daha üst bir kurula rapor hazırlamak amacıyla işe koştukları bir konuşma türüdür.

Komite tekniği nedir?

DİKKAT! Bu sene komite görüşmesi gelebilir.Eğitim dünyasında kullanılan bir tekniktir. ... Yeterli sayıda alanında uzman kişilerden oluşan bir grubun belirlenen bir konu üzerinde araştırma yaparak yaptıkları bu araştırmayı kendilerinden bir üst kurula rapor halinde sunmaları etkinliğine dayalıdır.

Entegre oturum ne demek?

b) Entegre Oturum: Programda yer alan seçilmiş konuların, farklı disiplinler tarafından olgu ya da durum temelinde anlatıldığı oturumlardır. c) Panel: Programda yer alan bir konunun birden fazla öğretim üyesi/öğretim görevlisi tarafından büyük gruplarda paylaşıldığı ve tartışıldığı oturumlardır.