Bonkör hangi dil?

İçindekiler:

  1. Bonkör hangi dil?
  2. Bonkörün Türkçe anlamı nedir?
  3. Eli açık insan ne demek?
  4. Bonkör insan ne demek?
  5. Bonkör kelimesinin eş anlamı nedir?
  6. Cimri kime denir?
  7. Sporda kombinasyon nedir?

Bonkör hangi dil?

Bonkör hangi dil? Bonkör kelimesi dilimizde sıklıkla karşımıza çıkan sözcükler arasındadır. Bonkör, Fransızca dilinden Türkçe'mize geçmiştir.

Bonkörün Türkçe anlamı nedir?

bonkör için 2 adet anlam bulundu. İyi yürekli. Eli açık, cömert.

Eli açık insan ne demek?

Eli açık bir şeyleri saklamayan ve paylaşmayı seven demektir. Eli açık cömert insanlar için söylenmekte kullanılan bir deyimdir.

Bonkör insan ne demek?

Hem kendi hem de başkalarının ihtiyaçlarını karşılamak için para harcamaktan kaçınmayan kişilere bonkör denir. Bonkör olarak tanımlanan kişiler, elindeki her şeyi çevresindeki kişilerle paylaşmaktan çekinmezler. Bu kelime ''savurgan'' ile karıştırılmamalıdır.

Bonkör kelimesinin eş anlamı nedir?

Cömert kelimesinin eş anlamlısı olan sözcükler birden fazladır. Bu kelimeler bonkör, semih, eli açık ve bazı durumlarda da verimli kelimeleri olabilmektedir. Yani cümle içlerinde cömert kelimesinin yerine bu kelimeler rahatlıkla kullanılabilir.

Cimri kime denir?

Cimrilik yapana bahîl denir. Bahîl; malı elinde tutmaktan zevk alır, verse de istenilince verir. Cömert ise istenilmeden verir ve vermekten zevk alır.

Sporda kombinasyon nedir?

n, r doğal sayı ve r£n olmak üzere, n elemanlı bir A kümesinin r elamanlı her alt kümesine A kümesinin r li kombinasyonu ya da kombinezonu denir. Kombinasyon Beden Eğitimi ve Spor Terimi Olarak Kombinasyon: Birden çok teknik hareketin birleştirilmesi.