Horary tekniği nedir?

İçindekiler:

  1. Horary tekniği nedir?
  2. Astrologlara ne sorulur?
  3. Alo sorum geldi ne kadar?
  4. Secim astrolojisi nedir?
  5. Ay boşlukta neler yapılmaz?
  6. Doğum haritası Baktırırken ne sorulur?
  7. Sorumgeldi ücretli mi?
  8. Rektifikasyon ne demek?
  9. Ingress harita nedir?
  10. Astrolojide oryantal ve Oksidental ne demek?
  11. Doğum haritası Danışmanlığı Nedir?
  12. Astroloji Danışmanlığı Nedir?
  13. Öngörü Danışmanlığı Nedir?

Horary tekniği nedir?

Horary Astroloji nam-ı diğer Soru Astrolojisi (Saat Astrolojisi) sorulan bir soruya ait, sorunun sorulduğu ana ait gökyüzü haritası çıkartılarak, sorunun cevabını bulmaya yarayan yardımcı bir sistemdir. ... Sadece sorulan soru ile ilgilenir, soruyu anın kalitesi üzerinden değerlendirir, cevap verir ve ardından biter.

Astrologlara ne sorulur?

Horary (Soru Astrolojisi) Analizi
  • Horary Haritası İle Yanıtlanan Sorular. ...
  • “ Ev sahibi olacak mıyım ?”
  • “Çocuğum üniversiteye girecek mi ?”
  • “Kocam beni terk edecek mi ?”
  • “Hastalıktan kurtulacak mıyım ?”
  • “Kaybolan yeğenim bulunacak mı ?”
  • “Yeni bir işe girecek miyim ?”
  • “Başlattığım yatırım başarı kazanacak mı ?”
Daha fazla öğe...

Alo sorum geldi ne kadar?

Pazar hariç- haftanın 6 günü saat 11:00 ile 19:00 arası uzman astrolog kadromuz sizlerin sorularını cevaplamak için bekliyor olacak. Astrologlarımızla görüşmeleriniz ortalama 20 dk. olup hizmetimizin ücreti 150 TL'dir.

Secim astrolojisi nedir?

Seçim Astrolojisi (Electional Astrology), bir işi başlatmadan önce en elverişli zamanı seçmek için kullanılan astroloji dalıdır. Seçim Astrolojisini işi, en istenen sonucu verecek zamanı bulmaktır.

Ay boşlukta neler yapılmaz?

Ay'ın boşlukta olduğu zamanlar ve saatler, aslında bir nevi boş işler zamanıdır arkadaşlar, yeni hiç bir işe veya projeye veya ilişkiye başlamak için hiç uygun değildir, girişilen tüm işler her türlü askıda ve havada kalır çünkü.

Doğum haritası Baktırırken ne sorulur?

Doğduğunuz saat ise yükselen burcunuzu söyler. Ayrıca Ay, Mars, Merkür, Venüs doğduğunuz gün ve saatte hangi burçtaysa herbiri size ayrı özellik verir. ... Bir Harita analizinde; Güneş burcunuz, yükselen burcunuz, Kuzey ve Güney Ay düğümleriniz, gezegenlerin konumları ve burçları bilgisi verilir.

Sorumgeldi ücretli mi?

Soru sormak için herhangi bir ücret ödeyecekmiyim? Evet, sormuş olduğunuz her soru için vergiler dahil 72 TL danışmanlık hizmet bedeli ücretimiz bulunmaktadır.

Rektifikasyon ne demek?

Rektifikasyon işlemi doğum anını astrolojik yöntemlere dayanarak kesinleştirme çalışmasıdır. ... Demek ki astrolojik göstergeler ağlarını bu tarih için örmüştü. İşte astroloji bu ağları takip ederek kişinin doğum anını bulmamıza yardım eder. Bu çalışmaya da Rektifikasyon denir.

Ingress harita nedir?

Ekinoks zamanları önemlidir. Çünkü bu zamanlar Güneş'in Koç ve Güneş'in Terazi burcuna geçtiği zamanlardır. Altı aylık sürecin nasıl geçeceğine dair analizler yapılır. ... Bu ekinoksların başladığı ana göre çıkan haritalara da Ingress haritalar denir.

Astrolojide oryantal ve Oksidental ne demek?

Haritalarda oksidental ve oriental bölgeler görselde görüldüğü şekildedir. Oriental bölgede bizim kararlarımız, seçim hakkımız varken , oksidental bölge tamamen kadersel ve karmadan getirdiklerimizdir.

Doğum haritası Danışmanlığı Nedir?

Astrolojik Danışmanlık iki kişinin etkileşimiyle gerçekleşen, interaktif ve tarafların tam katılımını içeren bir diyalogdur. Doğum Haritası analizi sırasında, Astrolog ve danışan birlikte haritanın dinamiklerini keşfederler. ... Böylece danışan, kendi Doğum Haritasını nasıl yaşadığını fark eder.

Astroloji Danışmanlığı Nedir?

Astrolojik Danışmanlık iki kişinin etkileşimiyle gerçekleşen, interaktif ve tarafların tam katılımını içeren bir diyalogdur. Doğum Haritası analizi sırasında, Astrolog ve danışan birlikte haritanın dinamiklerini keşfederler. ... Böylece danışan, kendi Doğum Haritasını nasıl yaşadığını fark eder.

Öngörü Danışmanlığı Nedir?

Öngörü danışmanlığı önünüzdeki bir yıl boyunca yaşayacağınız belli başlı etkileri, gelişmeleri verir ve tüm bunları olumlu olarak kullanabilmek için rehberlik niteliğindedir. ... Öngörü danışmanlığı, Astrokora'dan doğum haritası danışmanlığı alan danışanlarımıza verilen bir paket hizmettir.