E ehliyet sinav ne zaman olacak?

İçindekiler:

  1. E ehliyet sinav ne zaman olacak?
  2. E ehliyet sınavı nasıl oluyor?
  3. Ehliyet E-sınav kac dk?
  4. Sürücü kursu sınavı nasıl yapılır?
  5. Ehliyet Yazılı sınav saat kaçta?

E ehliyet sinav ne zaman olacak?

Sürücü Kursuna kayıt yaptırdıktan sonra en erken 15-20 gün içinde elektronik sınava girebilirsiniz. Eğer kursiyer girmiş olduğu ehliyet sınavından başarısız olursa yeni bir ehliyet sınavı için en erken 15 gün sonra elektronik ehliyet sınavına girmek için randevu alabilecektir.

E ehliyet sınavı nasıl oluyor?

e-Sınav, basılı evrak kullanılmaksızın sınav uygulama ve değerlendirilmesine ilişkin her türlü işlemin elektronik ortamda ve bilgisayarlar aracılığıyla yapıldığı sınavlardır. Sınavlar bilgisayar başında yapılıyor ve özel e-sınav yazılımıyla sorulara ileri geri yapılarak seçeneklere işaretleme usulüyle cevap veriliyor.

Ehliyet E-sınav kac dk?

Özellikle sürücü adaylarına uygulanan ehliyet sınavının ne kadar sürdüğü merak edilen bir bilgidir. Ehliyet sınavları, 45 dakika boyunca devam ediyor. 45 dakika süresinin bitmesiyle birlikte sınav sonlandırılıyor. Ehliyet sınavına giren bireylerin tüm sorulara 45 dakika içerisinde cevap vermesi gerekir.

Sürücü kursu sınavı nasıl yapılır?

Sınavlar bilgisayar başında yapılıyor ve e-sınav sistemine ait özel bir yazılım ile sorulara ileri-geri seçenekleri yardımıyla yapılarak seçeneklere işaretleme usulüyle cevap veriliyor. Sınavın bitmesi ile birlikte aynı saat içerisinde sonuçlarınızı almanız mümkün.

Ehliyet Yazılı sınav saat kaçta?

Sürücü adaylarının işten gelişleri düşünerek haftaiçi sınavlar genelde akşam 18:00'den sonra gerçekleştiriliyor. Haftasonu ise 09:00'dan itibaren başlamaktadır. Her saat bir e-sınav yapılmaktadır.