Bebek oto koltuğu kaç yaşına kadar kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bebek oto koltuğu kaç yaşına kadar kullanılır?
  2. Bebek oto koltuğu arabaya nasıl takılır?
  3. Oto Koltuğu kemeri nasıl takılır?
  4. Bebek oto koltuğu nasıl olmalı?
  5. Oto Koltuğu ADAC testi nedir?
  6. Römer hangi ülkenin?
  7. ECE r44 04 ne demek?
  8. Kraft bebek ürünleri hangi ülkenin?
  9. Joie marka hangi ülkenin?
  10. Dualfix ne demek?
  11. Chicco hangi ülkeye ait?
  12. Joie bebek arabası kaç kg?
  13. Avionaut Kite arabaya nasıl takılır?

Bebek oto koltuğu kaç yaşına kadar kullanılır?

4 yaşına kadar (10-18 kg) hareketli çocuk güvenlik koltukları kullanılmalı. Bunlar arka koltuğa öne bakacak şekilde monte edilebilir. Çocuk mümkün olduğu kadar uzun süre, 0-12 aylık dönemde olduğu gibi, oto koltuğunda yüzü arkaya bakacak şekilde seyahat etmeli.

Bebek oto koltuğu arabaya nasıl takılır?

Her tür araba koltuğu, arabanızın standart kemeri kullanılarak bağlanabilir. "0" ve "0+" grupları için, üç noktalı kemerin koltuğu sadece yolcu bölmesine bağladığına ve çocuğun kendisinin dahili beş noktalı bir kemerle bağlandığına dikkat edilmelidir.

Oto Koltuğu kemeri nasıl takılır?

Isofix bağlantı aparatı olan metal çubuklar, araç koltuğunun tabanındaki sabitleme noktalarına / klipslerine bağlanır. Üst bağlantı kemeri de bagajın zemininde ya da koltuğun oturma yerinin arka kısmında yer alır. Araçta bulunan üst bağlantı kemerinin sabitleme noktasına sağlam bir şekilde takılması da şarttır.

Bebek oto koltuğu nasıl olmalı?

Bebekler ortalama olarak 9 kiloya ulaşıncaya kadar yüzü arka koltuğa dönük bir biçimde seyahat etmelidir. Bebeğinizin kemikleri henüz yeterince gelişmiş olmadığından koltuğa yatar pozisyonda yerleştirilmelidir. Bu nedenle mutlaka yatar pozisyona alınabilen ve mümkünse çift yönlü oto koltuklarını tercih edebilirsiniz.

Oto Koltuğu ADAC testi nedir?

Adac testi, Alman Otomobil Kurulu'nun kısaltılmış adıdır. Bu kurum üst düzey güvenlik ve inceleme testleri yapar. Adac Testi, Almanlara ait bir şirket tarafından özel olarak yapılmaktadır.

Römer hangi ülkenin?

Britax ve Römer ortaklığı 1978 yılında gerçekleşmiştir. Yani Britax-Römer markası Alman markası değildir. İngiliz-Alman ortaklığıdır.

ECE r44 04 ne demek?

ECE R 44/04, Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomi Komisyonu Yasalarının çocuk güvenlik koltuklarıyla ilgili bölümün kısaltmasını temsil etmektedir. Avrupa Birliğinde satılan tüm bebek oto koltuğu ürünleri bu standartları sağlamak zorundadır.

Kraft bebek ürünleri hangi ülkenin?

bebek ve çocuk ürünleri satan bir türk firmasıdır. maalesef e-bebek ten bir süre önce bu markaya ait bir park yatak (bkz: kraft calipso park yatak) satın aldık. ürünü ölçüleri nedeniyle tercih ettik.

Joie marka hangi ülkenin?

Ürün ağırlığı: 9,58 kg. Yaş aralığı: doğumdan itibaren 15 kg'a kadar Markanın ait olduğu ülke: İngiltere Üretim Yeri: Çin Test: EN1888-2012 Adaptör ihtiyacı olmadan Joie Gemm ana kucağı ile travel sisteme dönüştürerek bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabilirsiniz.

Dualfix ne demek?

dualfix kemer padleri sebebiyle kaza testinden geçememiş bir koltuktur.

Chicco hangi ülkeye ait?

Chicco, Como, Lombardiya merkezli, bebekler için ürünleri ile tanınan İtalyan şirketi. "Chicco" takma isimli ilk oğlu Enrico'nun doğumunu kutlamak için Cavaliere del Lavoro Pietro Catelli tarafından 1958 yılında kurulmuştur.

Joie bebek arabası kaç kg?

Joie Crosster bebek arabası yaklaşık 25 kilogram ağırlıktaki bebekleri taşıyabilir.

Avionaut Kite arabaya nasıl takılır?

Oto koltukları İsofix sistemi ile ya da otomobilin kendi emniyet kemeri ile bağlanır. Araç içinde koltuğun hareket etmesini sınırlayan top tether ve baza ile de bağlanabilir.