Farmasi göz Balmı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Farmasi göz Balmı nasıl kullanılır?
  2. Farmasi Age Reversist krem nasıl kullanılır?
  3. Aydınlatıcı göz balmı nasıl kullanılır?
  4. Farmasi göz balmı nedir?
  5. Farmasi Shield Man yüz ve göz kremi ne ise yarar?
  6. Face Eye Cream nasıl kullanılır?
  7. Farmasi Age Nemlendirici nasıl kullanılır?
  8. Age Reversıst Eye Cream nedir?
  9. Aydınlatıcı göz balmı ne işe yarar?

Farmasi göz Balmı nasıl kullanılır?

Göz çevrenizdeki ince çizgilerin, koyu halkaların ve torbalanmaların görünümünde azalma sağlamaya destek olurken, kum zambağı ve yosun özü içeren formülü ile düzenli kullanımda daha pürüzsüz ve ışıltılı görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Göz altlarınıza ve göz çukurları boyunca masaj yaparak nazikçe uygulayınız.

Farmasi Age Reversist krem nasıl kullanılır?

Tuna Age Reversist Yoğun Bakım Kremi ile bakımınıza devam edin. Yeterli miktarda ürünü 2-3 kez bastırarak alın. Yüzünüze, boynunuza veya istenilen yere nazikçe uygulayın. Kuruması için 1-2 dakika bekleyin.

Aydınlatıcı göz balmı nasıl kullanılır?

Ürün kullanımı sırasında öncelikle parmak uçlarına sıkılmalı ve daha sonra gözaltına sürülmelidir. Gözaltına uygulama yaparken göz çukurunun tamamına ve göz çevresine hafif şekilde masaj yapılarak işlem tamamlanır. İstenen etkinin artması istenirse her gün düzenli şekilde kullanılması gerekecektir.

Farmasi göz balmı nedir?

Farmasi. Dr.C.Tuna Aydınlatıcı Göz Balmı, Kum Zambağı ve Yosun Özü içeren formülü ile düzenli kullanımda daha pürüzsüz ve ışıltılı görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Göz çevrenizdeki ince çizgilerin, koyu halkaların ve torbalanmaların görünümünde azalma sağlamaya yardımcı olurken eşsiz bir bakım keyfi yaşatır.

Farmasi Shield Man yüz ve göz kremi ne ise yarar?

Erkeklere özel olarak Amino Asit Kompleksi ile geliştirilmiş formülü sayesinde cildin enerjik görünmesini destekler. Yorgun gözlerinizi uyandırmak için zamanla birlikte çalışır. Yüz ve göz bölgesi için kullanımı uygundur.

Face Eye Cream nasıl kullanılır?

Az miktarda ürünü yumuşak hareketlerle uygulayın, sonrasında makyaj uygulanacaksa bir süre bekleyin. Göz çevresi cildi daha kolay reaksiyon vereceğinden parfümsüz içerikleri tercih edin. Gündüz kullanılan göz çevresi kremleri SPF içerirler ve gün boyunca cildin görünümünü düzeltirler.

Farmasi Age Nemlendirici nasıl kullanılır?

Tüm cilt tipleri için uygundur. Kullanımı: Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez, serum adımından sonra uygulayın. İhtiyacınız kadar ürünü avucunuzda dağıtın ve ürünün ısınmasını sağlayın. Boyun ve çene hizasından yukarıya doğru dairesel hareketlerle masaj yaparak yüzünüze uygulayın.

Age Reversıst Eye Cream nedir?

Dr.C.Tuna Age Reversist Göz Kremi, Mikroalg Teknolojisi ile güçlendirilmiş formülü sayesinde düzenli kullanımda göz çevrenizin daha genç görünmesine yardımcı olur. Göz çevreniz daha canlı ve sıkı hissedilirken, gözaltı torbalarının, ince çizgilerin ve koyu halkaların görünümünü azaltmaya destek olur.

Aydınlatıcı göz balmı ne işe yarar?

Dr.Tuna Aydınlatıcı göz balmı Kum zambağı ve yosun özü içeren formülü ile düzenli kullanımda göz çevresindeki ince çizgiler ile torbaların, koyu halkaların ve sarkmaların düzelmesine yardımcı olur. Düzenli 1 ay sabah akşam kullanımda farkını ortaya koyan bir üründür.