Murat Murat oğlu nereli?

İçindekiler:

  1. Murat Murat oğlu nereli?
  2. Murat Turan Kimdir?
  3. Selçuk Geçer aslında kimdir?
  4. Gazeteci Selçuk Geçer kimdir?
  5. Selçuk gecer kimdir?
  6. Selçuk Geçer hangi okul mezunu?
  7. Selçuk Geçer eğitimi nedir?
  8. Rahmi Turan kimdir nerelidir?

Murat Murat oğlu nereli?

49 yaşında olan Murat Muratoğlu, 1972 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Gazeteci olan Rahmi Turan'ın oğlu olan Muratoğlu, 15 yaşındayken borsaya duyduğu ilgi doğrultusunda küçük çaplı yatırımlarda bulunmuştur.

Murat Turan Kimdir?

Murat MURATOĞLU (Murat TURAN) Kimdir? İstanbul'da 1972 yılında doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunudur. Bir süre borsa brokerlığı kursu için Amerika'da bulunmuştur.

Selçuk Geçer aslında kimdir?

Selçuk Geçer, 1972 yılında Eskişehir'de doğdu. ... 2012 yılında görevinden istifa eden Selçuk Geçer Cem Medya Grubu'nun yeni Genel Yayın Yönetmeni oldu. Türkiye'nin önde gelen firma ve kurumlarına marka ve iletişim danışmanlığı hizmeti vermekte. Uzmanlık alanları Ekonomi Haber ciliği, Medya İlişkileri ve Haber sunumu.

Gazeteci Selçuk Geçer kimdir?

GAZETECİ - YORUMCU - ANALİST SELÇUK GEÇER, Ekonomi habercisi, yorumcu ve analist. 1990 yılında Gazi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan Geçer, kariyerini ekonomi haberciliği ile devam ettirdi.

Selçuk gecer kimdir?

Ekonomi habercisi, yorumcu ve analist olan Selçuk Geçer, İstanbul FM, Expo Channel, Kanal 9, Kanal E, Kanal 24, KRT TV, Bloomberg HT, Business Channel, CNBC-e gibi kanallarda iş adamı, siyasetçi ve CEO'ların katıldığı programlar yaptı. ... Ocak 2007 - Temmuz 2012 yılları arasında Kanal 24 TV Ekonomi Müdürlüğü görevi yaptı.

Selçuk Geçer hangi okul mezunu?

SELÇUK GEÇER, Ekonomi habercisi, yorumcu ve analist. 1990 yılında Gazi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan Geçer, kariyerini ekonomi haberciliği ile devam ettirdi.

Selçuk Geçer eğitimi nedir?

19 yılları arasında Eskişehir'de Ahmet Kanatlı lisesinde okudu. Lise yıllarında yüzme sporu ile ilgilendi. Üniversite eğitimini 19 yılları arasında Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

Rahmi Turan kimdir nerelidir?

Rahmi Turan (d. 1939, İstanbul), Türk gazeteci ve yazar. 1939 yılında İstanbul'da doğdu ancak nüfus kaydına babası tarafından Bilecik olarak yazdırıldı. Öğrencilik yıllarında spor muhabiri olarak gazeteciliğe başladı.