Çanakkale Bozcaada feribot kaç dk?

İçindekiler:

  1. Çanakkale Bozcaada feribot kaç dk?
  2. Çanakkale terminalden Bozcaadaya nasıl gidilir?
  3. Eceabat Bozcaada feribot kaç saat?
  4. Geyikli Bozcaada feribotu kaç dakika?

Çanakkale Bozcaada feribot kaç dk?

(Feribot yaklaşık 30 dakikada adaya ulaşmakta.) Bazı yol bilgileri ise şöyle: Çanakkale - Bozcaada-Geyikli Feribot İskelesi arası yaklaşık 55 kilometre ve 1 saat sürmektedir. İzmir - Bozcaada-Geyikli Feribot İskelesi arası yaklaşık 290 kilometre ve 4 buçuk saat sürmektedir.

Çanakkale terminalden Bozcaadaya nasıl gidilir?

Çanakkale Şehir Merkezinden: Şehiriçi Otobüs Hattını yada Ticari Taksi Yollarıyla Otogar'a ulaşıp otogardan kalkan GEYİKLİ Minibüsleri ile feribot iskelesine kadar ulaşabilir ve Feribot ile Bozcaada'ya geçebilirsiniz. Bu Yöntem ile Bozcaada'ya ulaşım süresi yaklaşık olarak 2 saat sürmektedir.

Eceabat Bozcaada feribot kaç saat?

Bozcaada'ya ulaşım Gestaş tarafından, feribot (arabalı vapur) ile sağlanıyor. Bozcaada ile Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi arasındaki 4 mil mesafe, ortalama yarım saat sürüyor. Yaz sezonunda iki feribot karşılıklı çalışıyor. Yazın 45 dakikada bir yapılan seferler, kışın günde üçe kadar inebiliyor.

Geyikli Bozcaada feribotu kaç dakika?

Arabalı Feribot Seferleri Bozcaada ile Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi arasındaki 4 mil mesafe, ortalama yarım saat sürüyor. Yaz sezonunda iki feribot karşılıklı çalışıyor. Yazın 45 dakikada bir yapılan seferler, kışın günde üçe kadar inebiliyor.