Evet Hayır yarışmasında hangi sorular sorulur?

İçindekiler:

  1. Evet Hayır yarışmasında hangi sorular sorulur?
  2. Evet hayır oyunu kaç kişiyle oynanır?
  3. Evet Hayır yarışmasını kim sunuyor?
  4. Evet demek hayır demek Programı Nedir?
  5. Erkan Yolaç hasta mı?

Evet Hayır yarışmasında hangi sorular sorulur?

1- Hoşlandığın kızın anlattığı fıkra komik olmasa da güler misin? 2- Sana 50 milyon dolar ve 100 yaşına kadar yaşama garantisi verseler evlenmek üzere olduğun kadından ayrılır mısın? 3- Kleptomani olduğunu bildiğiniz bir arkadaşınızı değerli eşyalarınızı sakladığınız bir odada yalnız bırakır mısınız?

Evet hayır oyunu kaç kişiyle oynanır?

2 kişilik bir oyundur.

Evet Hayır yarışmasını kim sunuyor?

Evet Hayır programının sunuculuğunu usta isim Erkan Yolaç üstleniyordu. Erkan Yolaç, tarihinde Kırklareli ilinin Babaeski ilçesinde dünyaya geldi. Annesi Hikmet Hanım, babası Mehmet Yolaç Edirne'lidir.

Evet demek hayır demek Programı Nedir?

1980'li yıllarda TRT'de Evet-Hayır programında seyircilerin arasında seçilen yarışmacılara sorular yönelten sunucu belli bir süre yarışmacı ile muhabbete devam eder ve kendisinden sorulan sorulara Evet-Hayır şeklinde cevap vermemesini isterdi. Yarışmacı mehter marşı ile sahneye çıkar.

Erkan Yolaç hasta mı?

Erkan Yolaç'ın sağlık durumu hakkında konuşan eşi Asuman Yolaç, "Eşime burada zatürre teşhisi konuldu. Hastaneye geldiğimiz ilk gün geçirdiği nefes alamama krizi üzerine Erkan'ı yoğun bakıma aldılar. Şu an tedavisi sürüyor." diye konuştu.