Turkcell sesli mesaj dinleme nasıl dinlenir?

İçindekiler:

  1. Turkcell sesli mesaj dinleme nasıl dinlenir?
  2. Gelen sesli mesaj nasıl dinlenir?
  3. Turkcell sesli mesaj dinleme kaç TL?
  4. Turkcell sesli mesaj dinleme paralı mi?
  5. Gelen sesli mesajı dinlemek ücretli mi?
  6. Vodafone sesli mesaj ucretli mi?

Turkcell sesli mesaj dinleme nasıl dinlenir?

Tüm Operatörlerde Sesli Mesaj Dinleme Yolları - Turkcell Sesli Mesaj Dinleme: Turkcell hattı üzerinden gelmiş olan sesli mesajları dinleyebilmek için, 7532 numarası ücretsiz olarak aranabilmekte ve bırakılmış olan sesli mesajları dinlemek mümkün olmaktadır.

Gelen sesli mesaj nasıl dinlenir?

Sesli mesaj hizmetini arayarak sesli mesajınızı dinleyebilirsiniz....Görsel sesli mesajı etkinleştirme
  1. Telefon uygulamasını açın.
  2. Sağ üstte Diğer seçenekler. simgesine dokunun.
  3. Ayarlar. Sesli mesaj'a dokunun.
  4. Görsel sesli mesaj'ı etkinleştirin.

Turkcell sesli mesaj dinleme kaç TL?

Turkcell kullanıcısı olarak bir başka Turkcell'liye Sekreter Servisi ile mesaj bırakırken kendi tarifenizden ücretlendirilirsiniz, ek olarak hizmet bedeli 2,30 TL'dir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Turkcell sesli mesaj dinleme paralı mi?

Turkcell'lilerden gelen sesli mesajı dinlemek ücretsizdir. Turkcell abonelerinden gelen sesli mesajları dinlemek için 7532'i aramanız yeterli. Vodafone ve Türk Telekom abonelerinden gelen sesli mesajı dinlemek ücretlidir.

Gelen sesli mesajı dinlemek ücretli mi?

Peki, Sesli Mesaj dinlemek ücretli mi? Sesli mesajlarını dinlemek isteyen kişiler için önemli olan bir konu da sesli mesajları dinlemenin paralı olup olmadığıdır. Yukarıda bahsedilen bütün operatörler için, sesli mesaj dinlemek tamamen ücretsiz bir uygulama olarak abonelere sunulmaktadır.

Vodafone sesli mesaj ucretli mi?

Dilediğiniz an 7542'yi arayarak Vodafone Telesekreter mesaj kutunuza bağlanıp size bırakılan mesajları ücretsiz dinleyebilirsiniz. ... Telesekreter servisine mesaj bırakan abonelerimiz mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler. Ek olarak hizmet bedeli vergiler dahil 1,90TL dir.