Coresatin içinde kortizon var mı?

İçindekiler:

  1. Coresatin içinde kortizon var mı?
  2. Coresatin propolis ne işe yarar?
  3. Coresatin bariyer p krem ne ise yarar?
  4. Coresatin kırmızı krem ne işe yarar?
  5. Coresatin kirmizi ne ise yarar?

Coresatin içinde kortizon var mı?

Sedef, egzama, mantar gibi hastalıklarda kullanılan Coresatin Krem çeşitlerinin içeriğinde Kortizon olduğu iddiasına karşı, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun yaptığı inceleme tersini kanıtladı. Coresatin Krem çeşitlerinin içinde kortizon olmadığı belgelendi.

Coresatin propolis ne işe yarar?

Coresatin özgün bileşeni sayesinde, koruyucu katmanın eski işlevine kavuşmak için kullanılabilir. ... Kremin özel formülü, ciltte görülen nem kaybını en aza indirmek için uygulanabilir. Cilt artık tahriş edici dış etkenlere, alerjenlere ve mikroorganizmalara geçit vermez.

Coresatin bariyer p krem ne ise yarar?

Coresatin Barrier-P Cream Nemlendirici Cilt Bakım Kremi 200ml Özellikleri. - Cilt bakım kremidir. - Kuru cildi nemlendirmeye yardımcı olur. - İçeriğindeki mineral yağlar cildin nem seviyesini dengelemeye yardımcı olur.

Coresatin kırmızı krem ne işe yarar?

Cildinizi ve vücudunuzu yoğun bir şekilde nemlendirici özelliğe sahip, kuru ve pullanmış cildinizi yumuşatıcı ve etkili bir şekilde rahatlatıcıdır. Cilt üzerindeki transepidermal su kaybını en aza indirerek cildinizi korur, besler ve nemli tutar.

Coresatin kirmizi ne ise yarar?

Kış ayları, son bahar aylarında güneşten ve rüzgârdan yaz aylarında coresatinkırmızı bariyer krem kullanılmaktadır. Krem ihtiyaç duyulduğu dönemlerde temiz cilde uygulanmaktadır. Cilt üzerinde bariyer oluşumuna yardım eder.