Huawei P40 Lite da Google var mı?

İçindekiler:

  1. Huawei P40 Lite da Google var mı?
  2. Huawei P40 Lite kamerası güzel mi?
  3. Huawei P40 Lite kulaklık var mı?
  4. P40 Lite batarya kaç mAh?
  5. Huawei P40 Lite kutu içinde neler var?
  6. P40 Lite kablosuz şarj destekliyor mu?

Huawei P40 Lite da Google var mı?

Huawei P40 lite, Android 10 işletim sistemi yüklü olarak geliyor ve EMUI 10 arayüzü kullanıyor. Ancak telefonda Google servisleri yok.

Huawei P40 Lite kamerası güzel mi?

Güzel. Huawei P 40 Lite 128 GB Yeşil 20 megapiksel kamerası ile tıpkı bir fotoğraf makinesi gibi fotoğraf çekiyor. Kaliteli kamerası sayesinde sualtında ve su üzerinde bile muhteşem kareler elde edebilirsiniz.

Huawei P40 Lite kulaklık var mı?

Huawei'nin P40 serisinde fiyatıyla dikkat çeken modeli Huawei P40 lite, beraberinde kablosuz kulaklıkla geliyor. Cihazı satın alan kullanıcılar, Huawei FreeLace kablosuz kulaklık için 1TL ücret ödemesi yeterli oluyor.

P40 Lite batarya kaç mAh?

Huawei P40 Lite Kullanım Önerileri
Ağırlık183 g
Pil Gücü4200 mAh
Pil TürüLi-Poly
RadyoVar
RAM Kapasitesi6 GB RAM
47 satır daha

Huawei P40 Lite kutu içinde neler var?

Huawei P40'ın kutusundan telefonun dışında 20W hızlı şarj adaptörü ve USB-C kablosu çıkıyor. Aynı zamanda USB-C uçlu kulaklık var. İlginçtir ki, normalde kılıfın olduğu zarfın içi boş. Anlaşılan o ki, Türkiye'de satılan P40 modellerinin içinde şeffaf kılıf gelmiyor.

P40 Lite kablosuz şarj destekliyor mu?

Huawei'nin pil kullanımı konusundaki deneyimi, P40 lite kullanıcılarının bu telefonun pil performansından memnun kalmasını sağlayacaktır. Üstelik şarj performansı da bu telefonu neredeyse kesintisiz biçimde kullanmanıza izin verecektir. Kablosuz şarj özelliği yok, ancak bunun eksikliği çok da önemli olmayacaktır.