IPX2 nedir?

İçindekiler:

  1. IPX2 nedir?
  2. IPX3 koruma nedir?
  3. IPX 3 nedir?
  4. IPX sertifikası nedir?
  5. IPX2 ne kadar dayanıklı?
  6. Suya dayaniklilik IPX3 nedir?
  7. TCP ne için kullanılır?
  8. TCP Protokolü hangi amaçla kullanılır?

IPX2 nedir?

IPX2: 15 dereceye kadar eğik iken damlayan su damlalarına karşı korumalı. IPX3: Yağmura ve 60 derece açıyla püskürtülen suya karşı korumalı. IPX4: Su sıçramasına karşı korumalı. IPX5: Hortumdan gelen su gibi tazyikli sulara karşı korumalı.

IPX3 koruma nedir?

IPX1= Düşey olarak düşen su damlacıklarına koruma sağlıyor. Yani dik olarak düşen su damlacıkları cihaza zarar vermez. IPX2= 0-15 dereceye kadar eğik açıda düşen su damlacıkları cihaza zarar veremez. IPX3= 60 dereceye kadar su püskürtmeleri bile cihaza zarar veremez.

IPX 3 nedir?

IPX-3: Nesne normal yönden 60° döndürüldüğünde suyun sprey şeklinde haline karşı koruma. IPX-4: Herhangi bir yönden su sıçramasına karşı koruma. IPX-5: Herhangi bir yönden 6.3mm'lik su akışına karşı koruma. IPX-6: Herhangi bir yönden 12.5 mm'lik su akışına karşı koruma.

IPX sertifikası nedir?

IPX1= Düşey olarak düşen su damlacıklarına koruma sağlıyor. ... IPX4= Cihaza herhangi bir açıdan gelen su sıçramaları cihaza zarar vermez. IPX5= Cihaz herhangi bir yönden devamlı gelen suya karşı dayanıklı. IPX6= Cihaz herhangi bir yönden gelen yüksek basınçlı suya karşı dayanıklı.

IPX2 ne kadar dayanıklı?

IPX2= 0-15 dereceye kadar eğik açıda düşen su damlacıkları cihaza zarar veremez. IPX3= 60 dereceye kadar su püskürtmeleri bile cihaza zarar veremez. IPX4= Cihaza herhangi bir açıdan gelen su sıçramaları cihaza zarar vermez. IPX5= Cihaz herhangi bir yönden devamlı gelen suya karşı dayanıklı.

Suya dayaniklilik IPX3 nedir?

IPX2= 0-15 dereceye kadar eğik açıda düşen su damlacıkları cihaza zarar veremez. IPX3= 60 dereceye kadar su püskürtmeleri bile cihaza zarar veremez. ... IPX5= Cihaz herhangi bir yönden devamlı gelen suya karşı dayanıklı. IPX6= Cihaz herhangi bir yönden gelen yüksek basınçlı suya karşı dayanıklı.

TCP ne için kullanılır?

TCP (Transmission Control Protocol), bilgisayarlar arasındaki iletişimin kayıpsız olarak ve küçük paketler hâlinde gerçekleştirilmesine yarayan bir protokoldür. Aslında veriyi alırken ya da karşı tarafa gönderirken verinin bütünlüğünü sağlaması ve kimlik doğrulaması yapması TCP protokolünün en önemli özelliğidir.

TCP Protokolü hangi amaçla kullanılır?

TCP, kayıpsız veri gönderimi sağlayabilmek için kullanılan protokoldür.