Aknaz peynir fabrikası nerede?

İçindekiler:

  1. Aknaz peynir fabrikası nerede?
  2. Aknaz kasar ne kadar?
  3. Tost peyniri kac kalori?
  4. Aknaz gıda kimin?
  5. Bim kaşar peyniri kaç gram?
  6. Sütaş dilimli tost peyniri kaç dilim?
  7. Ak Gıda hangi ülkenin?
  8. Pınar hangi ülkenin malı?
  9. Mis süt sahibi kim?
  10. Bim'de labne peynir var mı?
  11. Tahsildaroğlu helal mi?

Aknaz peynir fabrikası nerede?

Ltd. Şti. tarafından üretilen beyaz peynir markasıdır. BİM özel markasıdır. 1953 yılında Mahmut Akpınar tarafından kurulan Akpınar Süt Ürünleri Çanakkale'de üretim yapmaktadır.

Aknaz kasar ne kadar?

Aknaz Kaşar Peyniri (1000 Gram): 30 TL. Kaanbey Taze Kaşar Peyniri (700 Gram): 23.50 TL. Teksüt Kaşar Peyniri (1 KG): 36 TL. Bahçıvan Taze Kaşar Peyniri (1 KG): 36 TL.

Tost peyniri kac kalori?

Pınar Dilim Tost Peyniri Kaç Kalori, Besin Değerleri. Pınar Dilim Tost Peynirinin 100 gramında 285 kcal kalori, ayrıca 1 Dilim yani 30 gram Pınar Dilim Tost Peynirinde 86 kalori bulunmaktadır.

Aknaz gıda kimin?

Ülker markasını da bünyesinde bulunduran Yıldız Holding'in gıda iştiraklerinden Ak Gıda, Fransız şirketi Groupe Lactalis şirketine satıldı.

Bim kaşar peyniri kaç gram?

BİM Türkiye - BİM - 600 g Sek Taze Kaşar Peyniri - 1 kg Torku Geleneksel Tereyağı | Facebook.

Sütaş dilimli tost peyniri kaç dilim?

100 g Sütaş Dilimli Tost Peyniri için enerji değeri 307 kcal'dir. Sütaş Tost Peyniri kaç dilim içerir? 26 dilimdir.

Ak Gıda hangi ülkenin?

Türkiye'nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi Ak Gıda'nın tüketici markası İçim, sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar doğal, lezzetli, kaliteli ve besleyici pek çok ürünü tüketiciyle buluşturuyor...

Pınar hangi ülkenin malı?

'te kurulan, Türkiye'yi ilk kez uzun ömürlü süt ile tanıştıran Pınar Süt, kurulduğu günden bu yana Türkiye gıda ve hayvancılık sektörlerine büyük katkılar sağlamakta; süt, yoğurt, ayran, peynir, meyve suyu, tereyağı, krema, puding, ketçap, mayonez, hardal, bal, sos, reçel, tatlı ve toz ürünlerin üretimi ve ...

Mis süt sahibi kim?

Türkiye'nin 1976 'daki ilk modern süt tesislerinden birine adını veren Mis Süt, en çok sevilen ve tercih edilen nostaljik markalarımızdan biri. 2012 yılında Yıldız Holding ailesine katılan Mis markası, Süt'ten Peynir'e, Yoğurt'tan Ayran'a, Dondurma'dan Sütlü tatlılara kadar geniş ürün yelpazesi ile ŞOK Marketler için ...

Bim'de labne peynir var mı?

BİM için özel olarak üretilen Kerem Labne ve Kerem Beyaz Tam Yağlı Taze Peynir kahvaltı sofralarına lezzet katacak.

Tahsildaroğlu helal mi?

TAHSİLDAROĞLU markası ilk günden yarattığı kalitesini sektörde uzun yıllardır korumaktadır. ... Bu doğrultuda; tüm üretim proseslerini, BRC – Helal sertifikaları ve ISO – HACCP kalite kontrol sisteminin esaslarıyla, geleneksel değerlerinden taviz vermeden gerçekleştirmektedir.