Bilek Güçlendirme Topu Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bilek Güçlendirme Topu Nasıl Kullanılır?
  2. Wrist Ball nedir?
  3. Powerball nedir ne işe yarar?
  4. Nsd PowerBall nedir?
  5. El egzersizi nasıl yapılır?

Bilek Güçlendirme Topu Nasıl Kullanılır?

Egzersize başlamak için avucunun içerisine yerleştirdiğin topu parmaklarını kullanarak yavaşça sık. Topu tam olarak sıktığın noktada bir iki saniye bekledikten sonra parmaklarını yavaşça aç. Daha sonra hareketi belirlediğin tekrar süresine ulaşana kadar uygulamaya devam et.

Wrist Ball nedir?

bileğin dairesel hareketiyle döndürülen, döndükçe kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuz kaslarının bu dengesizliği kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış sportmen bir toptur. raharsızlıkları için ideal bir egzersiz sunar.

Powerball nedir ne işe yarar?

Powerball, fizik tedavinin bir parçası olarak verilebilen ve avuç içi, kol, parmak gücü oluşturmak amacıyla kullanılabilen, bilek temelli egzersizlerden oluşan bir cihazdır. Powerball bir el tipi egzersiz aksesuarıdır.

Nsd PowerBall nedir?

PowerBall, bileğin dairesel hareketiyle döndürülen, döndükçe kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuz kaslarının bu dengesizliği kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış sportmen bir toptur. ... kısacası bilek hareketinin ön planda olduğu bütün etkinliklerde bulunanlara özellikle tavsiye edilir.

El egzersizi nasıl yapılır?

İlk olarak elinizi rahatlatmanın en kolay yolu olan bu hareketle başlayalım.
  1. Elinizi düz tutun.
  2. Parmaklarınızı yumruk haline getirin.
  3. Elinizi yavaşça açarak esnetin.
  4. 30 saniye boyunca aynı hareketi tekrarlayın.
  5. Bu hareketi yaparken ellerinizi çok sıkmayın.