Ziraat Bankası ekipman kredisi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası ekipman kredisi nasıl alınır?
  2. Ekipman Kredileri nedir?
  3. Ekipman Kredisi ne kadar?
  4. Hangi banka traktör kredisi veriyor?
  5. Kimler traktör kredisi alabilir?
  6. Traktör kredisi nasıl alabilirim?
  7. Traktör kredisi hangi bankadan alınır?

Ziraat Bankası ekipman kredisi nasıl alınır?

Ziraat bankası tarafından verilecek olan tarımsal alet alım kredilerini 2 şekilde başvuru yapabilirsiniz. Doğrudan size en yakın Ziraat bankası şubesine giderek Ziraat tarımsal alet ve makine kredi başvuru işlemini şahsen olarak başlatırsınız.

Ekipman Kredileri nedir?

Tarım işletmelerinin daha verimli çalışmaları ve mekanizasyon düzeylerini yükseltmeleri için "Tarımsal Mekanizasyon Araçlarının Kredili Satışına Esas Deney ve Denetimlerle İlgili Tebliğ" esaslarına göre "Zirai Kredilendirme Belgesi" olan yeni ve kullanılmamış küçük ekipman alımına yönelik olarak gerçek / tüzel kişi ...

Ekipman Kredisi ne kadar?

Ekipman kredilerinde; KDV dahil fatura bedelinin u'ine kadar verilir. İkinci el biçerdöver alımlarında noter satış bedelinin e'ine kadar kredi verilir. 60 aya varan vadelerle esnek ödeme (12 ayda, 6 ayda, 3 ayda veya ayda bir ödeme) imkânı sunulur.

Hangi banka traktör kredisi veriyor?

Türkiye iş bankası sıfır yada 2.el traktör alacak olan çiftçimize 60 ay vadeli kredi vermektedir. Tarım aleti alımlarına ise de 48 ay geri ödemeli olarak kredi olanağı sağlamaktadır.

Kimler traktör kredisi alabilir?

Ziraat Bankası devlet destekli traktör kredisi, tarım ve hayvancılık ile uğraşan çiftçilere, özel olarak verilen bir destek kredisidir. ... 18 yaşını doldurmuş ve gerekli şartları sağlayan çiftçiler, Ziraat Bankası şubelerine direkt olarak başvuru yapabilirler.

Traktör kredisi nasıl alabilirim?

Kırsal Kalkınma ve Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, tarım makinelerinin alımı için başvuranlara hibe verilir. Tarım makineleri hibe başvurusu edys.tarim.gov.tr sitesi üzerinden yapılır. edys.tarim.gov.tr üzerinden üyelik işlemi yapıldıktan sonra başvurular bölümünden hibe talebinde bulunulabilir.

Traktör kredisi hangi bankadan alınır?

Sıfır ve 2.el traktör geri ödemeleri ise 1 yıl ödemesiz olarak Yapı Kredi bankası sağlamaktadır. Uzun vadeli ve en iyi geri ödemeli seçenekleri ile traktör kredisi kullanacaklar için Yapı Kredi bankası oldukça iyi bir banka olarak gözükmektedir.