Gürkan Hacır hangi Tv'de program yapıyor?

İçindekiler:

  1. Gürkan Hacır hangi Tv'de program yapıyor?
  2. Barış Yarkadaş hangi tv'de?
  3. Gürkan Hacır nerede çalışıyor?
  4. Gürkan Hacır KRT de ne zaman?
  5. Gürkan Hacırın programı ne oldu?
  6. KRT TV hangi kanalda?
  7. Şimdiki zaman siyaset bitti mi?
  8. Simdiki zaman siyaset neden bitti?
  9. Sözcü Gazetesi ismail saymaz nereli?

Gürkan Hacır hangi Tv'de program yapıyor?

Türkiye'nin en etkili siyaset programı #ŞimdikiZaman, @gurkanhacir'ın moderatörlüğünde gazeteci @barisyarkadas ile 20:00'da KRT'de.

Barış Yarkadaş hangi tv'de?

2011 yılından bu yana HALK TV'de aktif görev üstlenen Yarkadaş, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesidir.

Gürkan Hacır nerede çalışıyor?

Şu anda aktif olarak, KRT TV'de "Şimdiki Zaman" adlı programı yapmaktadır. Gürkan Hacır, 2007 yılından beri belgesel yapımcılığı ile ilgilenmektedir. Yine kendisinin kurucusu olduğu Sahici Film, güncel konularda araştırma içerikli yapımlar ile aktif durumdadır.

Gürkan Hacır KRT de ne zaman?

Gazeteciler İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Elfin Tataroğlu ile birlikte salı günleri saat 20:00'de yayınlanan KRT TV 'de Şimdiki Zaman programını sunan Gürcan Hacır, canlı yayında reyting tartışmalarıyla ilgili aldıkları yeni kararı açıkladı.

Gürkan Hacırın programı ne oldu?

Gazeteci Gürkan Hacır'ın sunduğu, Halk TV'de yayımlanan "Şimdiki Zaman Siyaset" programı yayından kaldırıldı. Kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Gazeteci Gürkan Hacır, kararın Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş tarafından alındığını belirtti.

KRT TV hangi kanalda?

KRT TV
KRT
Türksat 4A1270 2/3
D-Smart147. kanal (HD)
Digitürk62. kanal (HD)
Turkcell TV+125. kanal (HD)
15 satır daha

Şimdiki zaman siyaset bitti mi?

Halk TV'de Gürkan Hacır'ın hazırlayıp sunduğu katılımcıları Barış Yardakaş, İsmail Saymaz, Erol Mütercimler ve Elfin Tataroğlu'nun yorumcu olduğu "Şimdiki Zaman Siyaset" programı yayından kaldırılmıştı. Gazeteci Can Ataklı'nın iddiasına göre program KRT TV'de tekrar yayınlanacak.

Simdiki zaman siyaset neden bitti?

Halk TV Şimdiki Zaman Siyaset programının kaldırılmasının nedeni, programın konuklarının diğer TV programlarına çıkması olarak gösterildi.

Sözcü Gazetesi ismail saymaz nereli?

Hayatı Aslen Pazaryolu, Erzurum kökenli bir aileden gelen İsmail Saymaz 11 Temmuz 1980 tarihinde Rize'de doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini Rize'de tamamladı. Lise yıllarında ülkücü bir düşünce yapısına sahip oldu, ardından da edebiyat öğretmeninin önerdiği kitaplar ile sol kesime ilgi gösterdi.