İETT nereye şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. İETT nereye şikayet edebilirim?
  2. İETT için nereyi aramalıyım?
  3. Otobüs nerede İETT telefon?
  4. Toplu taşıma nereye şikayet edilir?
  5. Otobüs firmaları nereye şikayet edilir?
  6. Istanbulkart için nereyi aramalıyım?

İETT nereye şikayet edebilirim?

Vatandaşların otobüsün nerede olduğu, gidecekleri güzergah, varış süresi, kayıp eşya, MOBİETT gibi soruları yönelttiği çağrılar İETT yöneticileri tarafından yanıtlandı. İBB Beyaz Masa ALO 153 Çağrı Merkezi, 2018 yılında 14 milyona yaklaşan çağrı karşıladı.

İETT için nereyi aramalıyım?

İSTANBUL-İETT'nin yolcularına daha hızlı ve etkin hizmet vermek amacıyla uygulamaya aldığı 444 1871 numaralı çağrı merkezi, vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Çağrı merkezinin numarası İETT'nin kuruluş tarihini (1871) yansıtıyor.

Otobüs nerede İETT telefon?

2010 yılında kurulan İETT Çağrı Merkezi 444 1871 numarasıyla vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor.

Toplu taşıma nereye şikayet edilir?

Beyazmasaya gelen mesajlar Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede değerlendirilerek gerekle yasal işlemler yapılacak. E-Posta: [email protected] adresine yapabilecekler.

Otobüs firmaları nereye şikayet edilir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı İletişim Merkezi misyonuna uygun olarak hizmet sunduğu tüm ilgililerine ihtiyaç halinde, yurtiçinden “176” ve yurtdışından “+ 11 22” numaralarından 7/24 kesintisiz hizmet sunmaktadır.

Istanbulkart için nereyi aramalıyım?

ALO 153'ü arayarak kayıp bildiriminiz yapmanız gerekmektedir. İstanbulkart kaybolduğunda kart kapatma talebinde bulunmamanız halinde, kartınızı bir başkası kullanabilir.