Kaç çeşit sir ağda var?

İçindekiler:

  1. Kaç çeşit sir ağda var?
  2. Ağda çeşitleri nedir?
  3. Azulen sir ağda nerede kullanılır?
  4. Azulen sir ağda ne demek?
  5. Klasik ağda nedir?
  6. Kalıp ağda nerede kullanılır?
  7. Cam sakizi ağda ile yüz alinir mi?
  8. Kalıp ağda nedir nasıl kullanılır?

Kaç çeşit sir ağda var?

Ağda çeşitleri kullanım amaçlarına göre pudralı ağdalar, ince pudralı ağdalar ve pudrasız ağdalar olmak üzere üçe ayrılır. Kullanım yöntemlerine göre de kartuş ağda konserve ağda ve kombine ağda çeşitleri olarak üçe ayrılır.

Ağda çeşitleri nedir?

Ağda çeşitleri kullanım amaç ve yöntemlerine göre Roll-on/Kartuş, Granül/Boncuk, Konserve ve Kalıp sir ağda gibi çeşitleri vardır.

Azulen sir ağda nerede kullanılır?

Pudra içermez. Azulen sir ağda çekiş gücü daha yüksek pudrasız ağdadır. Bacak, kol gibi inatçı kılların olduğu bölgelerde tercih edilir. Tüm vücutta kullanılabildiği gibi özellikle yüz bölgesinde ve batıklarda etkilidir.

Azulen sir ağda ne demek?

Azülen sir ağda, çok değerli azulen bitkisinin bileşiminden oluşmuştur. Azulen bitkisinin özelliği, yorgun doku ve stresli ciltleri sakinleştirmesidir. Ayrıca cildin yenilenmesine ve canlanmasına da yardımcı olur. Hassas cilt ve bölge uygulamalarında, önden, cilde talk pudrası sürülmesi tavsiye edilir.

Klasik ağda nedir?

Geleneksel ağda nedir? İstenmeyen tüyleri almanın en eski yöntemlerinden olan geleneksel ağdaların ilk örnekleri evlerde yapılan şeker ve limon suyu içeren karışımlardır. Kaynatarak hazırlanan karışım, spatula ile cilde uygulanır. Soğuyan ve katılaşan ürün, bir seferde tek parça olarak elle ya da bant ile çekilir.

Kalıp ağda nerede kullanılır?

Kalıp Sir ağdalar,
  • Hassas bölgelerde ciltlerde kullanmaya özeldir.
  • Acısı azdır.
  • Spatula ile kılların çıkış yönüne sürülüp ters yöne doğru el ile çekilir.
  • Kalın sürülür.
  • Özellikle yüz ve bikini bölgesinde idealdir.
  • Erkek salonlarında yanak, boyun, kulak çevresi alırken kullanılır.
Daha fazla öğe...

Cam sakizi ağda ile yüz alinir mi?

Çam sakızı ağdayı kozmetikçilerden, marketlerden yahut internet üzerinden temin edebilirsiniz. Bu ağda, yüz, bacak, kol, genital bölge yani tüm vücut için kullanılabilir.

Kalıp ağda nedir nasıl kullanılır?

Kalıp Ağda Kullanımı Ağda ısıtıcısında tamamen eritilir. Tahta bir spatula ile sürülür. Sonrasında cilt gerdilip ağda el ile çekilir.Sonrasında ortaya çıkan ağda kalıntıları ağda yağı ile temizlenir. Ağda sonrası kızarıklık ve yanmayı engellemek için ağda sonrası losyon kullanılabilir.