Bulutun ne demektir?

İçindekiler:

  1. Bulutun ne demektir?
  2. Lifebox güvenli mi?
  3. 45 g Lifebox nedir?
  4. Lıfebox nasıl kullanılır?
  5. Lifebox rehber yedekleme nasıl yapılır?

Bulutun ne demektir?

Bulut, serbest bir hava kütlesinde toplanmış, gözle görülebilir su damlacıkları, buz kristalleri veya her ikisinin karışımından oluşan yapı.

Lifebox güvenli mi?

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox sayesinde cep telefonundaki rehber, fotoğraf ve videolar güvenle saklanabiliyor. ... Instagram ve Facebook'ta olan ama telefona kaydedilemeyen fotoğraflar da böylece güvenle saklanabiliyor.

45 g Lifebox nedir?

​Fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz ve dosyalarınız 4.5G hızıyla lifebox'ta! Unutulmaz hatıralarınızın fotoğraflarına lifebox'tan artık 4.5G hızıyla erişebilir, sevdiklerinizle çok hızlı paylaşabilirsiniz.

Lıfebox nasıl kullanılır?

Turkcell operatörünün kullanılması halinde telefonun kısa mesaj bölümüne gelerek; LIFEBOX yazarak 2200'a ücretsiz mesaj gönderildiği zaman telefona uygulamanın linki otomatik şekilde gönderilecektir. Daha sonra uygulamaya giriş yaparak, istenen izinler onaylanıp, uygulama kullanılmaya başlanabilir.

Lifebox rehber yedekleme nasıl yapılır?

Rehber yedekleme” bölümünü açtığınızda sarı renkli bölgedeki “Lifebox'a yedekle” seçeneğine tıklayın. Yedekleme talimatını verdikten sonra rehberinizde bulunan cep telefonu numaraları ve e-posta adresleri Lifebox uygulamasına yüklenir, yani işlem başlar.