Banabi uygulaması nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Banabi uygulaması nasıl kullanılır?
  2. Banabi kaç saat açık?
  3. Banabi nasıl açılıyor?
  4. Banabi kaç TL?
  5. Getir kaça kadar servis?
  6. Banabi minimum sepet tutarı ne kadar?

Banabi uygulaması nasıl kullanılır?

Yemeksepetinin son güncellemesi, beraberinde 'Banabi' servisini de getirdi. Bu servisten faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey, uygulamayı son sürüme güncellemek. Uygulamanızı güncelledikten sonra ana sayfada, sağ üst alanda yer alan Banabi ikonuna tıklayarak geçiş yapabilirsiniz.

Banabi kaç saat açık?

Banabi 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecek. Getir10:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecek. Hepsiburada market 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecek. İstegelsin market 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Banabi nasıl açılıyor?

NASIL ÇALIŞIR? Yemeksepeti mobil uygulamasının ana sayfasından, sağ üst köşedeki Yemeksepeti Banabi logosuna tıklayarak , kolayca online market alışverişinizi yapabileceğiniz Yemeksepeti Banabi'ye geçebilirsiniz.

Banabi kaç TL?

BanaBi 2.5 TL getirme ücreti almakta. Her 60 TL ve üzeri alışverişinizde ise getirme ücreti alınmamakta. BanaBi'ye Yemek Sepeti uygulaması içerisinden geçiş yapılabilmekte.

Getir kaça kadar servis?

Online market sipariş uygulaması olan getir 2021 çalışma saatleri de merak ediliyor. Sadece tam kapanma boyunca yukarıdaki saat aralığında hizmet verecek olan getir normal şartlarda ise 10.00 – 24.00 saatleri arasında faaliyet gösteriyor. Getir market, haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir.

Banabi minimum sepet tutarı ne kadar?

Banabi İstanbul'da minimum sipariş tutarı sadece 10 TL.